-->

Friday, May 27, 2016

author photo
Kenali Daun Dan Khasiatnya



Hai korang semua, selamat pagi jumaat semua... hari jumaat ni ekin nak kongsi suatu baik untuk korang ni... jom kita kenali daun dan khasiatnya.. semalam ekin duk berwhatsapp dalam group family keluarga pak saudara ekin ada bagi gambar tentang daun dalam hutan yang banyak khasiat yang tak dapat jumpa sekarang... ekin sendiri pun baru taw pasal daun ni...  



Tebu Gajah 


Ketumpang Air 
* Menurunkan Tekanan Darah Tinggi 
*Sakit Mata 
* Batuk
*Selesema
*nyeri sendi 


Misai Kucing

Stevia


Galak Kucing


Urang Ariang

Dukung Anak

Belimbing Pasir

Daun Seri Kersen

Rumput Mutiara


Ok tu saja ganbar yang ekin ambik dari group whatsapp kalau ada lagi gambar terbaru ekin share balik dengan korang semua,.. ekin undur diri dulu jumpa lagi di entri akan datang.. 







your advertise here

This post have 2 komentar

avatar
el delete May 27, 2016 at 9:53 AM

stevia tu yg diorg buat gula tu kan
eh eh daun rupanya..pasni bolehlah tanam pokok stevia..

Reply
avatar
Cik Ash delete June 8, 2016 at 1:50 PM

Yup daun kak el memang awal dari daun

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post