-->

Monday, May 23, 2016

author photo
Keputusan Pemenang Juara Clever Girl Malaysia 2016 TV3


Hai korang semua, ni ekin ada share berkenaan dengan Clever Girl Malaysia yang berlangsung tv3 itu,sebenarnya ekin tak ada peluang nak tengok program ni secara langsung hanya berpeluang tengok dah lepas, Itu pun ekin tengok bila rasa nak tengok boleh taw sikit sikit mereka ni pun melalui internet semua  ada hihihihi... 


Semalam pun ekin tak tengok rancangan tu ekin taw siapa pemenang melalui group whatsapp family aboh ekin ada peminat tegar rancangan itu bagitaw.. Pak saudara ekin yang bagitaw hihihihi.. So apa lagi ambik peluang la nak.update kan.. 


Ekin ingin ucapkan tahniah kepada Fatin di atas kejayaan beliau bergelar Juara Clever Girl Malaysia 2016 yang membawa pulang wang tunai sebanyak RM100,000 berserta trofi. Tak lupa juga diucapkan tahniah  juga kepada finalis yang lain iaitu Mary,Arina dan Jane. Semua perserta yang bertanding malam itu hebat semuanya. Rezeki milik Fatin gadis dari negeri Kelantan... 

Ok itu saja yang ekin nak share dengan korang semua.. Ekin undur diri kalau ada salah dalam menulis ni harap dimaafkan la ya... Bye korang semua jumpa lagi taw...




your advertise here

This post have 7 komentar

avatar
Afidah Azmi delete May 23, 2016 at 12:44 PM

tahniah mek kelate sorei ni..

Reply
avatar
izzeyda delete May 23, 2016 at 2:43 PM

rezeki Fatin kan menang malam semalam.. kalau ikutkan dia dah pernah terkeluar dulu..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 23, 2016 at 11:34 PM

Clever sangat ke dorang tu? Meh sini SS nak kasi soklan teka teki... Keh keh kej

Reply
avatar
Farrah MF delete May 24, 2016 at 7:15 PM

Hihihihi selalu dengan tentang cleve girl ni. Tak sempat tengok...

Reply
avatar
el delete May 25, 2016 at 10:14 AM

wow RM100K byok tu...tahniah

Reply
avatar
Sha Mohamed delete May 25, 2016 at 12:45 PM

Sha x tengok rancangan nie.. huhuhu..
Tahniah untuk Fatin..

Reply
avatar
Jari Manis delete May 25, 2016 at 8:42 PM

Fatin menang? aa gak follow tp ter miss Final tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post