Thursday, May 5, 2016

author photo
Peristiwa Isra' Mi'raj

Hai korang semua... maaf nah terlewat online pulak petang ni... biasa la mood nak menulis jadi malas sangat hihihihi... ekin baru lepas memasak ikan pelaling goreng kicap, sup kepala ikan haruan dan isi ikan haruan bakar untuk abang makan... abang masih dalam berpantang lagi. tu ekin nak menulis blog kadang jadi malas tak berapa nak baik lagi ekin ni sakit urat pulak baru terasa.. masa kat hospital tak ada masalah pun.. 

Terlebih dahulu ekin nak ucapkan salam Isra' Mi'raj buat semua pembaca blog Cik Ash ni.. maaf dikalau ekin tak sempat nak singgah blogwalking dekat blog korang masa ni seperti dahulu... memang ekin sekarang busy sikit banyak urusan yang perlu diselesaikan.. doakan buat ekin dipermudahkan urusan nanti ya.. 

Korang nampak tak gambar di atas yang ekin share tu jom tengok peristiwa Isra' Mi'raj  berlaku pada 27 Rejab ni... ok la itu saja yang ekin ingin kongsikan buat korang semua... bye semua.. blog ekin sedang di baikpulih kalau ada nampak2 apa2 perubahan tu harap maaf la ya...ekin edit sendiri hihihihihi masih dalam pembelajaran edit blog ni.. boleh yang basic sikit saja... 


This post have 7 komentar

avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete May 6, 2016 at 7:42 AM

salam kak ekin , salam israk mikraj, semoga dipermudah segala urusan

Reply
avatar
adianiez AIDA delete May 6, 2016 at 8:56 AM

yes. aida perasan perubahan blog ekin.
edit sendiri ekk?
salam isra' mi'raj juga dari aida.
tarikh penting dlm kalendar islam :)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 18, 2016 at 8:25 PM

Waalaikumusalam yana terima kasih

Reply
avatar
Cik Ash delete May 18, 2016 at 8:26 PM

Ha ah edit sendiri jah aida

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post