TICKER

Friday, May 20, 2016

Review Roti Massimo Whole Wheat Perisa Strawberry

Review Roti Massimo Whole Wheat Perisa Strawberry | Assalamualaikum...Hai korang semua, selamat pagi sahabat blogger .. Sihat tak hari ini Hihihihihi.. Hari ini cik ash puasa lagi pulun ganti puasa ni harap sempat ganti puasa sebelum menjelang bulan Ramadhan kan..

Roti Massimo
Siapa kat sini minat makan roti kita geng Hihihihihi ekin kalau ikut roti gardenia yang selalu cik ash suka makan tapi kebetulan masa duk dekat hospital aritu ternampak roti ini teringin nak cuba makan dan try sendiri kelazatan roti massimo ni.. 

Biarpun roti massimo dah lama masuk dalam perut cik ash hahahahaha... Cik ash terlewat share kat blog sebab masa di hospital tak boleh nak update blog sibuk sikit.. 

Ni review roti massimo tak berbayar dari cik ash sebab buat keluar duit sendiri kan masa nak menikmati roti ni perut kosong sangat taw memang teruja nak rasa kelazatan roti massimo ni padahal roti dah lama pun di pasaran nampak sangat cik ash ketinggalan jauh Hihihihihi...

Bagi cik ash berkenaan dengan Roti Massimo Whole Wheat Perisa Strawberry kalau yang ingin diet boleh makan roti ini sebab memang mengenyangkan bila makan roti massimo ini rasa tak ada lapar macam selalu.. Boleh buat jadi menu makanan untuk diet korang...
Roti ni lain dari lain yang pernah makan sebelum ni

Roti Massimo

Sangat sedap tengok gambar tu rasa terliur balik nak beli lagi lepas ni.. Ok la itu saja cik ash nak kongsi dengan korang semua kelazatan roti massimo ini...


16 comments:

  1. Tak pernah cuba pula roti ni.. Makan Gardenia je...

    ReplyDelete
  2. tak pernah rasa.. lagipun makan roti kalau betul2 lapar dan tak ada menu lain nak jamah..

    ReplyDelete
  3. Peminat roti Gardenia jugak ! roti lain tu macam tak pandang sangat..

    ReplyDelete
  4. Wahhh selalu nampak Lori Massimo ni, tapi bila cari kt kedai xjumpa pula.. Mungkin sebab dah terbiasa dengan Gardenia sampai TAK ternampak roti lain kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Massimo tak duk rak sekali dengan gardenia kut

      Delete
  5. Duetto memang sedap! Akak suka semua flavour :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan kak farah memang sedap bila makan

      Delete
  6. nampak sedaplah..beraa ringgit sebungkus tu

    ReplyDelete