TICKER

Thursday, June 30, 2016

Alhamdulilah Rezeki Ramadan

 Alhamdulilah rezeki Ramadan ekin untuk tahun ni... kepada  siapa yang join Contest Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia dan Menang Fujifilm Instax Mini Camera yang telah dianjurkan oleh lazada baru-baru ini sila chek email anda taw.. mana taw anda seorang yang bertuah macam ekin ke... hihihihihi... ekin macam tak percaya rezeki dapat Fujifilm Intax Mini Camera daripada Lazada ni... 

Sebab ekin tak dapat nak pergi tempat lazada tu kan ekin dah hantar email untuk pengeposan barang tu kita tunggu lepas raya barang tu sampai depan pintu rumah... Alhamdulilah syukur pada Allah murahkan rezeki ekin join contest ni.. rezeki tak dijangka sangat... percaturan Allah dah sangat baik rezeki anak Allah belum kurniakan buat ekin dan suami , Allah mudahkan rezeki ekin dapat hadiah  ekin join contest... syukur pada mu Ya Allah... Terima kAsih Allah.. 

22 comments:

  1. tahniah kita pun berjaya juga..nnt sampai update kat blog ya

    ReplyDelete
  2. tahniah menang GA lazada :) bestnyaaaaa, berapa jumlah fujifilm dlm gmbar tu sebenarnya?

    ReplyDelete
  3. Wahh. Tahniah Kak Ekin. Asyik menang contest je hihi :)

    ReplyDelete
  4. Wooow bestnyaaa .. Nak join tapi tak terjoin join .. Hehe ..tahniah kak ekin :)

    ReplyDelete
  5. wow murah rezeki selalu Kak Ekin kalo join contest.. insyallah mesti sangkot punya apa2 menang hehe..

    ReplyDelete