-->

Thursday, June 30, 2016

author photo
 Alhamdulilah rezeki Ramadan ekin untuk tahun ni... kepada  siapa yang join Contest Riang Ria Raya Bersama Lazada Malaysia dan Menang Fujifilm Instax Mini Camera yang telah dianjurkan oleh lazada baru-baru ini sila chek email anda taw.. mana taw anda seorang yang bertuah macam ekin ke... hihihihihi... ekin macam tak percaya rezeki dapat Fujifilm Intax Mini Camera daripada Lazada ni... 

Sebab ekin tak dapat nak pergi tempat lazada tu kan ekin dah hantar email untuk pengeposan barang tu kita tunggu lepas raya barang tu sampai depan pintu rumah... Alhamdulilah syukur pada Allah murahkan rezeki ekin join contest ni.. rezeki tak dijangka sangat... percaturan Allah dah sangat baik rezeki anak Allah belum kurniakan buat ekin dan suami , Allah mudahkan rezeki ekin dapat hadiah  ekin join contest... syukur pada mu Ya Allah... Terima kAsih Allah.. 
your advertise here

This post have 22 komentar

avatar
kisah si dairy delete June 30, 2016 at 2:21 PM

wah..bestnya..tahniah ye cik ash

Reply
avatar
Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq delete June 30, 2016 at 2:42 PM

tahniah kita pun berjaya juga..nnt sampai update kat blog ya

Reply
avatar
Cik Ash delete June 30, 2016 at 3:38 PM

terima kasih...tahniah buat NN gak ...

Reply
avatar
yukmil delete June 30, 2016 at 3:49 PM

wow..best nyer..tahniah....

Reply
avatar
alyachan delete July 1, 2016 at 12:04 AM

tahniah menang GA lazada :) bestnyaaaaa, berapa jumlah fujifilm dlm gmbar tu sebenarnya?

Reply
avatar
SYAMIMIROSNEE delete July 1, 2016 at 6:11 PM

Wahh. Tahniah Kak Ekin. Asyik menang contest je hihi :)

Reply
avatar
kimchaa delete July 3, 2016 at 2:40 AM

Wooow bestnyaaa .. Nak join tapi tak terjoin join .. Hehe ..tahniah kak ekin :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 4, 2016 at 2:58 PM

wow murah rezeki selalu Kak Ekin kalo join contest.. insyallah mesti sangkot punya apa2 menang hehe..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 4, 2016 at 4:09 PM

hihihihi rezeki Allah bagi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post