-->

Thursday, June 23, 2016

author photo
CPUV Nuffnang Jun On Going  



Hai, korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk bulan Jun ada On Going ... ekin dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk Disney Junior Your Imagination pada 10 Jun,  Dentsu-Honda City pada 13 jun, dan Pedigreen Dentastix pada 13 jun , Kleenex Vanilla 21 Jun dan Shell Helix 2016 23 Jun. 


Ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau  korang nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih. 
 photo signature_4.gif
your advertise here

This post have 23 komentar

avatar
Nazihah@Jiha delete June 23, 2016 at 1:20 PM

bestnya dapat cpuv :) sy tak pernah lagi huhuhu

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 23, 2016 at 1:53 PM

Banyaknya ekin. Tahniah..😊😊

Reply
avatar
PeRdU cINta delete June 23, 2016 at 2:04 PM

Alkhamdulillah..tahniah ya :)

Reply
avatar
thezofiroh delete June 23, 2016 at 4:14 PM

singgah sini isi tabung awak :D kalau sudi jemput la ke blog kite :)

Reply
avatar
Nina Mads delete June 23, 2016 at 11:29 PM

wahh rezeki.. alhamdulillah. hehe

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete June 23, 2016 at 11:45 PM

Banyaknya iklan Kak Ekinnnn, tahniahhh!!!

Reply
avatar
Hasif delete June 24, 2016 at 12:55 AM

tahniah.. berjalan ye nuffnang tu.. bagus2..

Blogwalking sini, jom belajar tutorial ni

Cara Untuk Rendahkan Bounce Rate Blog article...

Reply
avatar
Cik Ash delete June 25, 2016 at 5:45 AM

terima kasih sudi singgah dah singgah blog awak

Reply
avatar
Cik Ash delete June 25, 2016 at 5:51 AM

banyak kak ekin himpung hahahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete June 25, 2016 at 5:52 AM

tq ok nanti saya singgah

Reply
avatar
Cik Ash delete June 25, 2016 at 5:54 AM

update blog hari2 insyaAllah dapat lepas selalu blogwalking, lepas selalu update lat nuffnang

Reply
avatar
el delete June 25, 2016 at 3:02 PM

tahniah ekin..k.el pun lama x check nuffnang BE ni

Reply
avatar
Sha Mohamed delete June 30, 2016 at 1:13 PM

Alhamdulillah.. Tahniah ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post