-->

Saturday, June 4, 2016

author photo
Drama / Filem Adapitasi Novel

Hai  pembaca blog ekin.Ni ada beberapa novel yang bakal diadaptasi sebagai drama dan filem ni pun ekin dapat info daripada facebook drama dan filem tu.. Ok kat bawah ni ada senaraikan ekin share tengok la. Kebanyakan novel diadaptasi kesemua Novel Terlaris dikedai-kedai buku. Yang penting ada novel yang ekin dah baca hehe.. pengarah semua buat drama dan filem dari novel sebab ranking bilangan penonton ramai kalau cerita dari novel kan.. dan ekin salah satu darinya... 

Ekin tak sabar nak tengok drama Imam Mudaku Romantik nanti lakonan Hisyam Hamid dan Shatila Melvin hihihihihi.. ekin tengok video kat instagram Imam Mudaku Romantik  suka tengok babak shotting  sampai tergelak-gelak ekin hahahahaha.. 

Rasa ekin banyak lagi drama dan filem yang akan datang nanti ekin update balik ya.. ekin undur diri dulu untuk hari ini


your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
Ain Athirah delete June 4, 2016 at 8:37 PM

Mak ai banyakkyaaa. Murah rezeki penulis novel semua. Singgah sini

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete June 5, 2016 at 4:02 PM

salam kak ekin , banyak sangat sekarang ... adaptasi novel

Reply
avatar
el delete June 7, 2016 at 2:25 PM

menarik...ntah mana yg best kan

Reply
avatar
Cik Ash delete June 8, 2016 at 1:35 PM

Wasalam tu la banyak sangat

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post