-->

Thursday, June 2, 2016

author photo
Purple Awesome April - Mei 2016



Hai korang semua.. alamak ekin terlampau sibuk sangat top comment bulan April hampir terlupa nak share... maafkan ekin semua.. terima kasih yang masih sudi singgah blog ekin yang tak seberapa ni.. maaf jugak diri lama tak menyinggah blog korang.. ekin ada urusan yang lebih harus diselesaikan buat sementara waktu.... kat bawah ni senarai top commet untuk bulan April dan Mei 2016... terima kasih kepada yang tersenarai di bawah ekin mereka yang tersenarai setiap bulan dalam blog ekin akan hadiahkan watermark untuk korang... so siapa yang nak watermark free kekalkan kedudukan korang hihihihi... 

Bulan April 

Bulan Mei 


your advertise here

This post have 17 komentar

avatar
Zafirah Kama delete June 2, 2016 at 8:31 AM

Tahniah semua.. and terima kasih untuk watermark yang comel tu..

Reply
avatar
Zafirah Kama delete June 2, 2016 at 8:32 AM

Ohh ! semoga dipermudahkan segalanya dan kembali aktif seperti sedia kala... ^_^

Reply
avatar
Afidah Azmi delete June 2, 2016 at 9:37 AM

Rajin depa komen..Fida setakat baca ja..tak tau nak komen apa dah..hahaha

Reply
avatar
izzeyda delete June 2, 2016 at 9:52 AM

yeay nama Eyda ada dalam dua2 bulan tu..

Reply
avatar
el delete June 2, 2016 at 11:52 AM

terima kasih ekin..cantik watermark k.el nti k.el try letak lam entry pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2016 at 11:55 AM

ok zaf hihihihi.. insyaAllah

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2016 at 11:55 AM

depa rajin hantar bom fida

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2016 at 11:56 AM

nama kak eyda sentiasa ada hihihihi

Reply
avatar
Hasif delete June 2, 2016 at 2:36 PM

Tahniah yg dapat watermark :)...

Blogwalking Sini, Jemput Join Segmen Saya Ni :)

Pencarian #9 Bloglist segmen....

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2016 at 5:18 PM

ok kak el... sama2 kak el..

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete June 3, 2016 at 9:31 AM

salam kak ekin , maaf lamabat,
Alhamdulillah ...
ukhtinurliyanazulkfili@gmail.com
terima aksih untk watermark :D

Reply
avatar
Sha Mohamed delete June 8, 2016 at 11:59 AM

Eh.. eh.. Ada nama kita lah.. tq ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post