-->

Saturday, June 11, 2016

author photo
Rancangan Masakan Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016


 Hai... reader blog Cik Ash yang di kasihi... seperti biasa sepanjang bulan puasa ni kan rancangan masakan no 1 iaitu Ketuk-Ketuk Ramadhan 2016 dah mula ditayangkan di TV1 pukul 12.30 tengahari hingga 1.00 petang..

So yang mana terlepas peluang nak tengok boleh tengok di bawah yang ekin share. ni....ekin pun ada yang dah tertinggal tu yang update kat blog tengok lain kali..
 photo signature_4.gif
your advertise here

This post have 7 komentar

avatar
Zafirah Kama delete June 11, 2016 at 12:21 PM

tahun ni tak tengok lagi.. suka tengok keletah tetamu jemputan dan sheila rusly... hehe

Reply
avatar
Farrah MF delete June 11, 2016 at 6:30 PM

Time free rajin gak tengok rancangan ni :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 11, 2016 at 9:02 PM

kak ekin bnyk tinggal gak tak berapa sihat sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete June 11, 2016 at 9:02 PM

ekin tak nanti free rancangan masak febret ibu mentua ni hihihihihi

Reply
avatar
Murni Alysa delete June 15, 2016 at 10:41 AM

dah lama tak tengok tv..nanti nak tgk on9 gak laa

Reply
avatar
izzeyda delete June 15, 2016 at 3:07 PM

ada 2-3 episod jer sempat tengok..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete June 16, 2016 at 12:34 PM

Sha x sempat pun nak nengok.. Tapi dengarnya tahun nie nye ketuk2 ramadhan cam tak best.. Tambah2 episod 10.. sebab pelakon x berape sporting.. Kata mereka..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post