Thursday, June 23, 2016

author photo
 Tebus Hadiah Daripada Whiskas Manja 
Hai korang semua, siapa kah sini pelihara kucing ,sangat minat dengan kucing macam ekin kita geng hihihihi.. korang nak taw tak whiskasmanja hadiah istimewa untuk peminat kucing ni.. jom kita tebus cenderamanja yang comel untuk kita sendiri hihihihi...
Cara untuk menebus Cenderamanja si comel
nda mari tengok dekat bawah ekin akan terangkan  

Langkah 1 : Beli Produk Whiskas windows berjumlah RM50 ke atas dan tebus cenderamata dengan resit terkumpul. 

Langkah 2 : Ambil gambar resit-resit dan muat naik di laman whiskas

Langkah 3 : Isikan maklumat peribadi anda 

Langkah 4: Nyatakan amaun resit anda 

Langkah 5 : Pilih cenderamata anda 




cara menebus 




Contoh Isi maklumat 


Kalau korang tak taw macam ner tak tebus cenderamata ni korang boleh klik dekat   Hadiah Comel Yang Confirm Semua Penggemar Kucing Teringinkan Untuk Diri Sendiri ini kat sana ada cara menebus dah untuk menebus dengan lebih senang, Jom dapatkan sekarang sebelum 31 Julai 2016 !


This post have 16 komentar

avatar
nuyui a.k.a miss YUI delete June 23, 2016 at 9:01 AM

sygnya kucing yui xnk dh dgn whiskas..huuu..

Reply
avatar
yaya cendana delete June 23, 2016 at 9:14 AM

mcm bestlahh..yaya ade kucenggggg

Reply
avatar
Inani Hazwani delete June 23, 2016 at 9:49 AM

Nani takdek kucing lah pulak. Hehehe

Reply
avatar
Ain Athirah delete June 23, 2016 at 11:18 AM

Kucing ain tak makan whiskas dah pernah beli dia tolak. Nak nasik jugak degn ikan rebus lol

Reply
avatar
Cik Ash delete June 23, 2016 at 11:43 AM

kucing yaya makan whiskas ke

Reply
avatar
Cik Ash delete June 23, 2016 at 11:43 AM

ala kesiannya tak pe tengok saja sape ada hadiah

Reply
avatar
Cik Ash delete June 23, 2016 at 11:44 AM

wahhhh bagusnya kucing dia nasi n ikan rebus.. kucing kak ekin memilih nak makan makanan dia

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 23, 2016 at 1:55 PM

Tak pernah bela kucing sebab anak-anak takut. Nampak kucing macam nampak harimau 😆😆

Reply
avatar
Lola Carrero delete June 23, 2016 at 9:39 PM

Tumpang tanya. saya kurang faham maksud kena beli Whiskas bernilai RM50 ke atas dan tebus tu. Maksudnya hanya boleh dapat tebus kalau resit saya bernilai RM50 ke atas je ke? Kalau saya beli RM50 satu resit, lepas tu lain kali saya beli RM10 ke RM20 ke tak dikira ke? Kena RM50 ke atas juga ke baru dikira? Sorry ye banyak tanya. Sebab saya ada beli banyak kali Whiskas ni tapi kebanyakannya tak sampai RM50. Huhu. Saya nak try tebus Whiskas Purr Pillow tu. :(

Reply
avatar
Cik Ash delete June 24, 2016 at 4:18 AM

kena beli whiskas rm50 keatas baru boleh tebus cenderahati ni... kumpul2 resit boleh tebus yang ekin baca syarat-syaratnya kat sana

Reply
avatar
el delete June 25, 2016 at 3:03 PM

wahhhh boleh lah sape2 ada cat kat rumah tebus free whiskas ni..mcm2 lah free gift skrg ni kan

Reply
avatar
Nina Mads delete June 29, 2016 at 12:18 AM

hehehe.. ada kucing boleh la

Reply
avatar
Sha Mohamed delete June 30, 2016 at 1:15 PM

Wah.. untunglah kalau ada kucing..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post