Thursday, June 2, 2016

author photo
Tersenarai Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan


Hai korang semua, alhamdulilah rezeki Blog Cik Ash  dapat Tersenarai Dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan buat pertama kali.. sebelum ni ekin terlepas peluang nak join lagi pulak sibuk sangat masa tu.. ni kira dah ok la sikit ada masa terluang sempat intai blog ternampak  blog Hasrul Hassan berkenaan dengan entri Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan ini apa lagi ekin berani kan diri nak join.. 

Dah semalam chek ke blog Hasrul Hassan ekin tersenarai 17 blogger terawal dalam Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan ini.. patut la  ekin online petang tadi blog tengok bilangan masuk tak macam selalu tadi paling ramai  dalam 10 orang.. alhamdulilah ada gak tempias sikit dapat orang tengok kewujudan blog Cik Ash.. selama ni blog ni tak ada yang dikenali walaupun lama dah dalam blog.. hihihi...

Blog Cik Ash pemalu sikit hihihihi.. masa tu ekin sibuk keje tak ada masa nak update blog.. sekarang sejak kahwin jadi full housewife baru ada masa free update blog.. kalau terlampau sibuk yang tak sempat update langsung.. lagi ekin baru nak berjinak2 dengan jana pendapatan melalui blog masih dalam pembelajaran tapi melalui pembacaan ekin saja nak kena jumpa otai-otai pakar ilmu ni susah ekin kena fikir banyak halangan perlu difikirkan..

This post have 16 komentar

avatar
fifie feyca delete June 3, 2016 at 2:05 AM

wah.. congratulations ekin :)

Reply
avatar
el delete June 3, 2016 at 3:54 PM

wahh terbaik ekin..salute

Reply
avatar
Hasrul Hassan delete June 4, 2016 at 12:35 AM

Alhamdulillah ada kesan positif pada trafik.
Saya seronok .. nak lebih trafik, kena rajin update ye .. nanti saya akan hadkan bloglist tu untuk mereka yang rajin update

Reply
avatar
Cik Ash delete June 4, 2016 at 12:20 PM

alhamdulilah bro HH.. insyaAllah

Reply
avatar
kimchaa delete June 7, 2016 at 2:53 AM

Tahniah sebab berjaya masuk bloglist HH ^^

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post