-->

Sunday, July 10, 2016

author photo
Drama Adapitasi Pergilah Air Mata


Drama Adapitasi Pergilah Air Mata | Assalamualaikum... Hai... ini ekin ada nak share drama yang akan diadapitasi mungkin agak lewat ekin share kut... rasa novel ni dah kecoh bulan 9 hari tu lagi... tak pe la janji ekin kongsi dengan korang tak taw lagi kan. 

Ok berbalik pada yang ekin nak kongsi ni drama yang ekin maksudkan ada Drama PERGILAH AIR MATA karya dari kak Hanni Ramsul.. Novel ni ekin pernah baca di web penulisan 2u memang novel  ni best sangat... tersentuh jiwa bila baca novel tu.... teringin sangat nak memiliki novel ni tapi tak berkesempatan... oppps sory terlebih pulak ekin ni bercerita.... hihihi... biasa la kalau dah ada idea nak tulis gini la..

Drama Adapitasi Pergilah Air Mata telah di tayangkan pada 10 Julai 2016 setiap Sabtu dan Ahad Jam 7.00 malam di TV1...

Barisan perlakon yang akan menjayakan drama ini adalah gandingan mantap Neldyia Senrose dan Kamal Adli, Amar Asyrat dan juga dibantu oleh pelakon-pelakon yang lain...







your advertise here

This post have 4 komentar

avatar
Shad delete November 23, 2014 at 12:39 PM

nelydia dgn amar ashraf digandingkan lagi sekali lerrr... mesti sweet kan,
shad tag kak ekin, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang.html

Reply
avatar
Cik Ash delete November 23, 2014 at 12:46 PM

@sha dhira

ha ah kan mesti meletup citer ini... ok2 tq tag...

Reply
avatar
Farrah MF delete February 17, 2015 at 4:34 PM

Tak pernah baca atau tengok lagi. Nak carilah cerita ni :)

Reply
avatar
Cik Ash delete February 17, 2015 at 10:00 PM

Ekin bc separuh jah novel ni masa tu kat on9 penulisan... huhuhu... best gak.novel ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post