Friday, July 15, 2016

author photo

Keywords Blog Cik Ash #20 | Assalamualaikum... Hai korang semua.. alamak terlupa pulak ekin nak share keyword yang selalu orang duk usha kat sepanjang bulan Jun 2016 aritu... raya punya pasal habisnya terlupa hahahahaha... dekat atas tu carian keyword yang popular blog ekin... kebanyakkan orang usha dari pasal Bank Kerapu , diikuti oleh drama Cik bunga dan Encik Sombong . tak lupa juga drama Imam Mudaku Romantik.. 

So yang mana terlepas nak baca entri yang  pemes di dalam carian keyowrd ni boleh usha entri dekat bawah ini 




Manakala di carian keyowrd nuffnang masih sama bank kerapu ni... entri pecah rekod bulan lepas entrti yang paling popular sekarang orang tengah baca hihihihi... entri paling  pemes sepanjang bulan 6 sebanyak 5k view nak tengok entri yang ekin tulis pasal ni boleh tengok dekat Catatan Popular Sepanjang Bulan Jun 2016

This post have 17 komentar

avatar
kisah si dairy delete July 16, 2016 at 9:12 AM

akak tak pernah check keywords...heheh

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 16, 2016 at 2:50 PM

masyuk Kak Ekin.. banyak keywords mengena ni =D

Reply
avatar
Cik Ash delete July 16, 2016 at 8:18 PM

blog CT lagi banyak keywords gak tu

Reply
avatar
Murni Alysa delete July 18, 2016 at 10:24 AM

wow..akak dah baca dah pasal bank kerapu tu..negeri sendr pon tak tahu..hehehe

Reply
avatar
Jari Manis delete July 18, 2016 at 10:54 AM

pergh..5K page view..tggi tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 18, 2016 at 11:59 AM

sama la ekin akak... aboh sokmo duk oyat pasal bank kerapu ni...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 19, 2016 at 2:03 PM

en bunga & en sotong sudah mau tunang :)
alhamdulillah...

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:29 PM

Lepas raya turun sikit huhuhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:29 PM

Tunang n terus nikah bulan 11 ni

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 20, 2016 at 11:03 AM

Tak sabar nak tgk Amyra n Amar naik pelamin..suka2 :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 20, 2016 at 11:03 AM

Nanti nak terjah entry bank kerapu tu..heheh :)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 20, 2016 at 4:53 PM

hihihihi.... tu la harap dipermudahkan urusan mereka nanti...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post