Friday, July 15, 2016

author photo
Purple Awesome Jun 2016


Hai korang semua.. alamak ekin terlupa nak update top comment bulan Jun 2016 raya punya pasal kan hihihihi....... maafkan ekin semua.. terima kasih yang masih sudi singgah blog ekin yang tak seberapa ni.. maaf jugak diri lama tak menyinggah blog korang.. maaf kalau ada blog yang ekin tak sempat simggah sepanjang puasa kita busy la sikit hihihihi...  terima kasih kepada yang tersenarai dalam Purple Awesome Jun 2016 di blog Cik Ash ini... kedudukan yang selalu berada di top commment blog masih orang yang sama.. 



This post have 34 komentar

avatar
Cik Mimie delete July 15, 2016 at 10:24 AM

Pagi Kak Ekin.. wah, macam ada nama nama Cik Mimie terselit di ditu la.hehehe :) lama x jadi top comment kat blog orang..

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 15, 2016 at 10:24 AM

Tahniah kepada semua yang tersenarai :D

Reply
avatar
el delete July 15, 2016 at 11:34 AM

ada gak nama tok ruhil hahaha

Reply
avatar
Murni Alysa delete July 15, 2016 at 12:53 PM

hehehe..akak x tersenarai..almaklum sbuk buat biskut rayerrr..jgn marah naaa

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 15, 2016 at 3:42 PM

Kak Ekin... nak emel Cik Mimie ye :) Nah tepek kat sini ye mimie_yumiko90@yahoo.com :D

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 16, 2016 at 2:51 PM

tahniah2.. lama dah nama CT terkeluar carta. nak kena kekalkan kedudukan ni..

Reply
avatar
Jari Manis delete July 18, 2016 at 10:55 AM

adeh..last month mmg mood blog walking kurang..huhhu..x de masa

Reply
avatar
Jari Manis delete July 18, 2016 at 10:55 AM

nama sis JM dah lama x masuk dlm list..hhuhu..sedih

Reply
avatar
Jari Manis delete July 18, 2016 at 10:56 AM

so this month perlu lebih rajinkan diri..tak masuk top 1..masuk dalam list top 10 pun jadilah heee

Reply
avatar
Jari Manis delete July 18, 2016 at 10:57 AM

tahniah kepada mereka yg rajin..prestasi sis JM makin teruk this year huhuh

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 19, 2016 at 10:36 AM

Alhamdulillah.. tersenarai di Purple awesome.. tq ekin..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 19, 2016 at 2:05 PM

aisehman :(
aida tiada sudah... sob sob.

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:30 PM

Suka la tu no 2 kekal kedudukan taw

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:31 PM

Petang cik mimie nama awak dah ada dalam senarai hihihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:33 PM

Tu la sibuk buat kuih raya sampai lupa masuk list. Tak marah pun kak murni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:34 PM

Dah hantar hadiah untuk cik Mimie

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:34 PM

Chaiyok CT kekalkan kedudukannya

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:35 PM

Masukkan list balik la sis JM

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:36 PM

Ekin pun kurang blogwalking gak sekarang ni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:36 PM

Terima kasih Sha masih sudi singgah blog ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:37 PM

Kena kekal kan kedudukan taw

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post