-->

Tuesday, July 26, 2016

author photo
Tahniah Yana Samsudin Selamat Lahirkan Anak Lelaki | Assalamualaikum.. Hai korang semua ini ekin ada nak share berita baik kepada peminat Yana Shamsudin yang selamat melahirkan seorang baby lelaki pada 21.07.2016... Tahniah buat Yana dan suami semoga dengan kehadiran cahaya mata ini menyerikan rumah tangga mereka berdua..

Kredit Ig suami Yana
Ok la itu jer Cik Ash kongsi dengan korang semoga anak yana shamsudin menjadi anak yang soleh nanti.. 
your advertise here

This post have 7 komentar

avatar
Kakzakie Purvit delete July 26, 2016 at 12:37 PM

Alhamdulillah... kakak pun suka tengok lakonan Yana Shamsuddin
Baru ini ada tunjuk kat TV dia tunggu masa aje nak deliver..
Mesti babynya comel kan:)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 27, 2016 at 9:30 AM

hehehe alhamdulillah... mesti comey tu.. x tnjuk muka lagi =)

Reply
avatar
el delete July 27, 2016 at 5:01 PM

wahhh dah bersalin ye
tahniah

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 29, 2016 at 4:58 PM

alhamdulillah...
mesti comel!

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 30, 2016 at 9:34 AM

Alhamdulillah, x sabar nak tengok baby dia :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post