TICKER

Tuesday, July 26, 2016

Tahniah Yana Samsudin Selamat Lahirkan Anak Lelaki

Tahniah Yana Samsudin Selamat Lahirkan Anak Lelaki | Assalamualaikum.. Hai korang semua ini ekin ada nak share berita baik kepada peminat Yana Shamsudin yang selamat melahirkan seorang baby lelaki pada 21.07.2016... Tahniah buat Yana dan suami semoga dengan kehadiran cahaya mata ini menyerikan rumah tangga mereka berdua..

Kredit Ig suami Yana
Ok la itu jer Cik Ash kongsi dengan korang semoga anak yana shamsudin menjadi anak yang soleh nanti.. 

7 comments:

  1. Alhamdulillah... kakak pun suka tengok lakonan Yana Shamsuddin
    Baru ini ada tunjuk kat TV dia tunggu masa aje nak deliver..
    Mesti babynya comel kan:)

    ReplyDelete
  2. hehehe alhamdulillah... mesti comey tu.. x tnjuk muka lagi =)

    ReplyDelete
  3. wahhh dah bersalin ye
    tahniah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, x sabar nak tengok baby dia :)

    ReplyDelete