-->

Monday, July 11, 2016

author photo
 Tahun Ini Beraya Di Kulim Kedah | Assalamualaikum... hai korang semua, macam ner raya tahun ni mesti meriahkan... Cik Ash tahun ni beraya di kedah sebab nya malam raya suami Cik Ash kena keje tu tak dapat balik raya di Kelantan tahun ni.. kalau ikut sedih bila tak dapat raya di kampung huhuhuhu..... suasana raya di kedah macam biasa la tak ada pergi mana-mana rumah jiran pun.. Cik Ash dan suami pergi beraya rumah saudara mara suami Cik Ash jer.. bila petang sikit cik ash pergi beraya rumah mak saudara Cik Ash dekat sungai petani.

Tahun ni kami suami isteri masih raya berdua lagi...diharap raya akan datang semoga kami beraya bertiga,berempat dan lain-lain hahhahahaha berangan-angan lebih Cik Ash ini... Cik Ash happy raya tahun ini suami nak pakai jubah sedondon hihihihihi.. suami Cik Ash bab baju susah sikit dia cakap pakai saja baju yang ada lagi pun dia cakap tak pakai dah lepas raya hihihihi... Cik Ash beli jubah dekat suami cari masa last puasa jumpa jugak warna seakan sama dengan baju Cik Ash hihihihi... 

Menu Raya pertama Cik Ash buat nasi impit, kuah kacang , sambal ikan, dan satay Cik Ash cuba buat sendiri..hihihihi.. bakar guna pemanggang ajaib saja...lepas tu raya kedua Cik Ash goreng bihun saja ... raya ketiga Cik Ash buat nasi lemak kedah... tak ada gambar terlupa nak ambik gambar hihihihi.. 

Ok la itu saja cerita Cik Ash beraya dekat kulim kedah tahun ni.. jumpa lagi entri raya tahun depan.. hahahahha






your advertise here

This post have 18 komentar

avatar
Cik Ash delete July 11, 2016 at 6:38 PM

matching sangat hihihihi... suka2

Reply
avatar
Shalimar Yusof delete July 13, 2016 at 11:54 AM

cian dioo...tp xpoo..sesekali rayo tepat ore keaa...hihihi..

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 15, 2016 at 10:28 AM

Selamat hari raya Kak Ekin.. :D

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 15, 2016 at 10:28 AM

Cik Mimie tak update lagi gambar raya..hehe..:)

Reply
avatar
Murni Alysa delete July 15, 2016 at 12:57 PM

Selamat Hari raya Cik Ash..Wah sedondon gitu..InshaAllah tahun depan Cik Ash beraya bersama orang Baru..Aamiin!!

Reply
avatar
Jari Manis delete July 18, 2016 at 11:13 AM

omeinya pasangan ni..sedondon..tu warna pink ke peach!! i like heee

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 19, 2016 at 10:39 AM

Wah.. Bergaya sedondon.. kena dah dengan lagu #sepahtusinar nie..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 19, 2016 at 2:18 PM

hai ekin :)
salam hari raya dari aida.
aida ni spt biasa beraya di seremban dulu, then melaka.
dekat-dekat ajer, ekin.
dari umah mak ke umah mak mertua pun kurang 90 minit.

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:47 PM

Dah 2kali raya kat tempat orang

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:47 PM

Update cepat taw kak ekin tunggu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:48 PM

Selamat hari raya kak murni hihihihihi tu la sedondon sangat.. Tq kak.. Amin semoga dipermakburkan

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:49 PM

Kita pasangan yg comel Hahahahaha.. Warna pink belacan sis JM

Reply
avatar
Cik Ash delete July 19, 2016 at 4:53 PM

Hai.. Selamat Hari Raya.. Wah dekat sangat la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post