-->

Monday, August 29, 2016

author photo
Amez Care Tuala Wanita Bio Herba | Assalamualaikum, Hai korang cik ash harap semuanya sihat walafiat la ya.  Pernah dengar Tuala Wanita Amez Care tak.. Kalau tak pernah ni cik ash nak bagitaw.. Ia juga merupakan pertama kali cik ash dengar jenama ni di pasaran.. Tuala wanita Amez ini adalah tuala wanita Bio Herba yang bagus untuk memberi rasa keselesaan kepada pemakai ketika datang haid. 

Amez Care


Amez Care Bio Herba Pad ini di datangkan 3 jenis pack iaitu 12 Keping Day, 10 keping Overnight dan 30 Keping Pantyliner. 

Pantyliner

Overnight 

Day 

Amez Care ini bio pad herba yang berfungsi sebagai ion negatif , berinfra red, Nano Silver dengan ekstrak herba bio daripada  Aloe Vera, Peppermint, Teh Plant, Chamomile dan Lavender. Amez care mempunyai potongan 3D yang ergonomik, lapisan yang lembut di bahagian atas, pengundaraan yang cukup dan tidak mudah bocor, Kertas gam melekat pada produk adalah sangat kuat, kalis air, dan direka untuk memastikan tahap tertinggi keselesaan.

Berminat ingin mencuba Amez Care ini korang boleh dapatkan di Aeon Wellness, Midvalley ataupun korang boleh juga ke online store mereka iaitu www.amezcare.com 





Boleh juga ke lawati ke senarai di bawah ini untuk keterangan lanjut tentang Amez Care ini :-


Website
Facebook
Instagram




your advertise here

This post have 20 komentar

avatar
ZULHILMI TEMPOYAK delete August 29, 2016 at 9:31 AM

penting kan ni. sbb dok tgok jugak ramai org teliti

Reply
avatar
Nina Mads delete August 29, 2016 at 2:07 PM

bru tau psl produk ni kak sha.. ok la

Reply
avatar
dorsett pink delete August 30, 2016 at 11:51 AM

dulu kalau tuala wanita herba2 ni famous, ramai yang jual, pastu diam, dah tak de dah orang jual, pastu skrang ade pulak. mcm chipsmore

Reply
avatar
Alia Farhan delete August 31, 2016 at 1:51 PM

Dulu2 pernah try pakai tapi bukan brand amez ni.
Nnt lpas deliver boleh try la

Reply
avatar
Farrah MF delete August 31, 2016 at 4:17 PM

Pad overnight tu panjangnya berapa cm, Ekin?

Reply
avatar
Cik Ash delete October 8, 2016 at 12:32 AM

Ekin tak ukur la pulak hihihihihi

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post