Thursday, August 11, 2016

author photo

Cara Nak Test Kelajuan Speed Sever

  Assalamulaikum, Hai korang apa khabar sihat tak... hihihihihi... ni ekin ada nak share dengan korang tentang satu website untuk test kelajuan speed sever. Selama ini ekin duk guna TM speed test saja nak taw berapa laju speednya.. 

Tentang test kelajuan speed sever ni ekin dapat taw daripada blog Aku Penghibur yang telah memperkenal website ini... nak taw lebih detail berkenaan dengan website korang boleh terjah ke blog beliau taw..

Keputusan hasil ekin buat di atas ekin buat 2 atau 3 hari lepas manakala gambar yang bawah ini ekin buat pagi ini.. ada nampak kelainan n kelajuan kan hari ini.. biasa keadaan di kedah sekarang hujan sokmo..musim boh orang kelantan bagitaw.. hihihihihi.. 

This post have 6 komentar

avatar
Sha Mohamed delete August 11, 2016 at 9:22 AM

Tahniah ekin.. laju dah ye..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 11, 2016 at 10:49 AM

aida cer buat tapi tak jadik la.
salah tekan kot memana :(

Reply
avatar
Unknown delete August 11, 2016 at 11:30 AM

terima kasih sudi kongsikan ...jap saya test saya punya

Reply
avatar
ZULHILMI TEMPOYAK delete August 11, 2016 at 2:36 PM

bila tgok laju server rs mcm laju sgt. tp nk tulis komen ni pon slow je ni..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post