TICKER

Thursday, August 11, 2016

Cara Nak Test Kelajuan Speed Sever

Cara Nak Test Kelajuan Speed Sever

  Assalamulaikum, Hai korang apa khabar sihat tak... hihihihihi... ni ekin ada nak share dengan korang tentang satu website untuk test kelajuan speed sever. Selama ini ekin duk guna TM speed test saja nak taw berapa laju speednya.. 

Tentang test kelajuan speed sever ni ekin dapat taw daripada blog Aku Penghibur yang telah memperkenal website ini... nak taw lebih detail berkenaan dengan website korang boleh terjah ke blog beliau taw..

Keputusan hasil ekin buat di atas ekin buat 2 atau 3 hari lepas manakala gambar yang bawah ini ekin buat pagi ini.. ada nampak kelainan n kelajuan kan hari ini.. biasa keadaan di kedah sekarang hujan sokmo..musim boh orang kelantan bagitaw.. hihihihihi.. 

6 comments: