Tuesday, August 30, 2016

author photo


CPUV Nuffnang Ogos 2016 On Going   | Assalamualaikum, Hai korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang untuk bulan Ogos  ada lagi On Going ... ekin dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk ialah Scotts DHA Gummies PR Launch  pada 25 Aug 2016 dan Dyson Pure Cool Link pada 26 Aug juga.. 



Ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada Mr.Nuffnang  nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. 

 photo signature_4.gif

This post have 11 komentar

avatar
kisah si dairy delete August 30, 2016 at 8:46 AM

tahniah...banyak yang on going tu kan

Reply
avatar
dorsett pink delete August 30, 2016 at 11:49 AM

hebatla orang yang main nuffnang ni. saya ni sampai skrang tak reti2 nak guna nuffnang ni. hehe

Reply
avatar
No name delete August 30, 2016 at 1:07 PM

Tahniah, nuffnang dah lama merajuk dengan aku. :(

Reply
avatar
Farrah MF delete August 31, 2016 at 4:12 PM

Congrats, Ekin. Moga terus murah rezeki :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete September 2, 2016 at 10:24 AM

Tahniah ekin..
semoga sentiasa dimurahkan rezeki..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post