Thursday, August 4, 2016

author photo
Dapat Voucher RM100 - Hasil Berkolaborasi bersama ZALORA | Assalamualaikum.. entri yang yang tertangguh bulan jun aritu baru sempat nak bulan 8.. keadaan yang tak mengizinkan untuk menulis aritu... pelbagai ujian Allah bagi.. semoga  Cik Ash kuat untuk harungi ujian ini. 




Sebelum ini berberapa nak raya Cik Ash ada la mesej Norain Omar tanya pasal nak lagi blog Cik Ash berkolaborasi dengan zalora. Alhamdulilah tak sangka masih diterima walaupun ekin yang cari norain ni hihihihi... 

Alhamdulilah rezeki akhirnya dapat walaupun terlewat nak dekat-dekat raya.. so voucer tu Cik Ash tebus lepas raya..shopping barang lepas raya.. hahahhahahaa... ok hasil shopping Cik Ash di zalora sebuah beg hihihihi... kebetulan bag tak ada kan shopping bag hihihihihi...


This post have 10 komentar

avatar
Mellya Musa delete August 4, 2016 at 10:37 AM

wah bestnya ! cantik bag hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete August 4, 2016 at 4:27 PM

Hihihihihihi tu mak cuba rebus untuk raya haji pulak

Reply
avatar
Unknown delete August 5, 2016 at 2:42 PM

usaha tangga kejayaan...saya godek godek entry cik ash ye...cari info sikit..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 6, 2016 at 11:13 PM

Aida pernah dpt tau offee ni.
tapi x sempat buat.
masa tu mood blogging merudum :-(

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 11, 2016 at 10:20 AM

Alhamdulillah.. rezeki ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post