Friday, August 19, 2016

author photo

Drama Memori Cinta Suraya Ke Udara Di TV Luar Negara | Assalamualaikum... Hai korang semua, apa khabar sihat ke tu.. ni ekin nak kongsi dengan korang semua ekin dapat taw yang drama Memori Cinta Suraya yang popular suatu ketika dahulu drama Telenovela sebanyak 137 Epiosode tu dapat tebusi pasaran di luar negara pulak.. sebelum ini Singapore,Indonesia sekarang ini ditayangkan di Channel televisyen Kazakhstan pulak. 

Nak tengok dan dengar suara alih bahasa ke kazakhstan boleh pergi ke Instasgram kaztrk_kz ya . di situ banyak dia share... drama itu ditayangkan jam 18.35 dengan  tajuk SURAYA.. 




This post have 6 komentar

avatar
Sha Mohamed delete August 19, 2016 at 9:28 AM

Wah.. dasyat.. Tahniah untuk semua kru dan pelakon Memori cinta suraya..

Reply
avatar
Shad delete August 19, 2016 at 6:56 PM

Wow, hebat..

Salam kak ekin, shad singgah sini. Lama shad tak blogwalking ni kak. InsyaAllah, lepas ni nak aktif balik..hehe. Mudah mudahan.

Reply
avatar
Alia Farhan delete August 19, 2016 at 7:30 PM

Dasyat...
Cerita ni pjg gila...
Tak terikut cerita dia

Reply
avatar
Cik Ash delete August 22, 2016 at 7:21 PM

Selamat aktif balik berblog shad

Reply
avatar
Cik Ash delete August 22, 2016 at 7:21 PM

Panjang lagi cerita ibadah

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2016 at 4:53 PM

Tu la cerita ini popular sangat

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post