Monday, August 1, 2016

author photo
Hasil carian imej untuk hello ogos

Hello Ogos 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan Ogos 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan ogos kan...umur dah semakin meningkat pulak terasa. 


Sepanjang Julai  aritu ekin kurang menulis di blog... keadaan kesihatan agak kurang baik biasa la raya kan makan-makan tak ingat... minum ais batu banyak sangat.. diserang batuk selsema la... nak update blog tak berapa jalan bila kesihatan tak ok.. idea nak masuk tak boleh hahahahahaha.. alhamdulilah bilangan pageview sentiasa ok walaupun tak banyak update... ada satu sekali ekin buka bulan sampai 21 orang duk baca blog ekin.. terkejut sangat ada gak orang tengok blog ekin ni... 

Ok ini la hasil ekin menulis entri di blog sepanjang bulan julai ni sebanyak 

This post have 14 komentar

avatar
kisah si dairy delete August 1, 2016 at 8:52 AM

thumbs up...nanti boleh naik lagi jumlah entry bulan ni

Reply
avatar
Hasif delete August 1, 2016 at 10:19 AM

Semoga diberi kan kesihatan yg baik yer.. Waa bnyk juga tu ada 42 artikel... Hebat.

Reply
avatar
kimchaa delete August 1, 2016 at 11:55 AM

Banyak jugak tuuh 42 entry .. rasanya saya sikit jee entry utk bln julai. Hehe

Reply
avatar
Murni Alysa delete August 1, 2016 at 4:13 PM

wow banyaknya...akak ni nak dpt 10entry pon susah

Reply
avatar
Cik Ash delete August 1, 2016 at 4:20 PM

Banyak entri merapu hahahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete August 1, 2016 at 4:21 PM

Surirunah ada jer ceritanya tu yg banyak

Reply
avatar
Cik Ash delete August 1, 2016 at 4:21 PM

Kak murni keje xpe xde entri banyak blog ramai org masuk hihihihi

Reply
avatar
Jejari Menaip delete August 3, 2016 at 8:59 AM

moga ogos ni terus bersemangat ya cik Ekin.. :D

Reply
avatar
el delete August 3, 2016 at 10:15 AM

dah ogos kan cepatnyaaaaaaaaa

Reply
avatar
Unknown delete August 5, 2016 at 2:44 PM

Rasanya ada komen dalam post ni.....pe pun Terima kasih sudi baca komen saya...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 6, 2016 at 11:15 PM

Aida time ramadhan tu yg x byk entri.
Puasa blogging jap :-)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 11, 2016 at 10:24 AM

Banyak juga entry ekin tu.. Tahniah..

Reply
avatar
Jari Manis delete August 16, 2016 at 9:27 AM

still byk entri setiap bulan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post