Tuesday, August 16, 2016

author photo
Review Snek Choc & Nut Chocotainer | Assalamualaikum... hai korang ini lagi satu produk review yang cik ash belum kongsi dengan korang semua... Snek Choc & Nut Chocotainer merupakan produk review dari team Projek Blogger Utara  dah lama dah produk ni direview oleh rakan-rakan cik ash yang lain... cik ash saja yang baru berkesempatan nak menulis biasa la banyak halangan sentiasa bila nak menulis hihihihi... 



 Snek Choc & Nut Chocotainer  merupakan keluaran Bumiputera sedang hangat dipasaran. ianya kaya dengan kekacang, kemudian ianya disaluti dengan madu dan dilapisi dengan coklat yang digunakan dalam snek ini ialah kebanyakkan kacang yang bermutu tinggi, besar-besar dan sangat segar bila makan sangat rangup.


Snek Choc & Nut Chocotainer boleh makan bila-bila masa taw.. kalau yang dalam proses nak berdiet boleh makan snek sebab mengenyangkan perut hihihihi.... snek ini jugak boleh jadikan door gift atau hadiah majlis perkahwinan ataupun untuk orang yang teristimewa. 

Yang mana berminat  dengan Snek Choc & Nut Chocotainer boleh whatsapp Kak Azam no talian  0194764453 .  Details penuh mengenai CHOC&NUT ini boleh klik facebook 

Instagram @myfood_delivery 

This post have 10 komentar

avatar
Sha Mohamed delete August 16, 2016 at 11:37 AM

Kekacang ye.. macam best je..

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 16, 2016 at 11:46 AM

Wah coklat :)

kak ekin tag akak kat sini ye :) http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

Reply
avatar
ZULHILMI TEMPOYAK delete August 16, 2016 at 12:19 PM

mcm sedap. ada lebih x tu. ehhh.. ehehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2016 at 1:40 PM

best sangat,... rasa tak puas makan hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2016 at 1:43 PM

inshaAllah nanti kak ekin join

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2016 at 1:43 PM

hahahahaha benda dah lama basi baru ada peluang kongsi dalam ni

Reply
avatar
kimchaa delete August 17, 2016 at 12:22 PM

macam sedap .. tapi kacang .. hoho

Reply
avatar
Cik Ash delete August 17, 2016 at 5:41 PM

Nampak sedap tapi kacang tu yg cancel kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post