Wednesday, August 24, 2016

author photo
Throwback Menang Pertandingan Mewarna | Assalamualaikum... hai korang semua, sebelum ni Cik Ash ada share entri Wordless Wenesday #67 |Throwback Menang Pertandingan Mewarna . bila duk belek-belek gambar dalam simpanan Cik Ash tercuba gambar di atas tu... 

Menang Pertandingan Mewarna
Gambar di atas merupakan memori terindah buat Cik Ash di mana Cik Ash masuk pertandingan mewarna yang di anjurkan oleh TV Al-hiljrah yang baru nak masuk siaran di kelantan ketika tu... masa tu Cik Ash berumur 27 tahun masuk pertandingan ini taw.. kalau tak silap Cik Ash program yang di adakan masa tu dekat Istana Air mata di kelantan.. Istana tu memang dah lama tak dibuka untuk bagi rakyat masuk... 

ralik mewarna
Cik Ash dapat taw nenek Cik Ash dia bagitaw selama dia hidup di kelantan ni pertama kali dia dapat jejak istana ni.. tengok lama tu...nenek ekin masa tu umur 70an lagi belum sakit lagi... Istana tu di buka dan ada program bersempena tarikh lahir sultan kelantan ketika itu... 

Suka sangat dapat masuk istana kelantan bersama dengan ma,adik Cik Ash, pak saudara, mak saudara, sepupu-sepupu kunjungan pertama Cik Ash... kunjungan ke istana kali kedua bersama dengan abang sulung Cik Ash dan family dia, ma,nenek , kunjungan kali kedua Cik Ash tak ada bergambar pun hahahahaha segan nak bergambar la.. 


This post have 12 komentar

avatar
Mummy Julia delete August 25, 2016 at 9:39 AM

27 thn masuk pertandingan mewarna.. eh! ada ek...

Reply
avatar
el delete August 25, 2016 at 10:54 AM

wahhhh pttlah tangan ekin berseni
tgk watermark pun dah tau hehe

Reply
avatar
Alia Farhan delete August 25, 2016 at 1:50 PM

Wah...kelas ekin...
Kalau ekin suka mewarna boleh beli buku coloring for adults tu...
Best..boleh release stress

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2016 at 2:38 PM

Hahahahahahaha lama dah masa tu tahun berapa tak ingat kebetulan nak memeriahkan program kan.. Kanak2 mewarna lepas tu dewasa la pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2016 at 2:40 PM

Hihihihihi berseni sembunyi2

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2016 at 2:41 PM

Alia ekin duk follow games dalam hp ni dulu hihihi

Reply
avatar
OKje delete August 25, 2016 at 7:50 PM

Tahniahlah ye Ekin...
Betul tu peluang yg ada kena grab. Bukan senang nak masuk istanakan....

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2016 at 9:21 PM

terima kasih.. hahahahaha lama dah benda ni

Reply
avatar
Zai Zamree delete August 26, 2016 at 10:34 AM

tahniah...x sangka ada pertandingan mewarna dewasa

Reply
avatar
Cik Ash delete October 8, 2016 at 7:37 AM

Memang tak disangka aritu la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post