BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Wednesday, August 24, 2016

Throwback Menang Pertandingan Mewarna

Throwback Menang Pertandingan Mewarna | Assalamualaikum... hai korang semua, sebelum ni Cik Ash ada share entri Wordless Wenesday #67 |Throwback Menang Pertandingan Mewarna . bila duk belek-belek gambar dalam simpanan Cik Ash tercuba gambar di atas tu... 

Menang Pertandingan Mewarna
Gambar di atas merupakan memori terindah buat Cik Ash di mana Cik Ash masuk pertandingan mewarna yang di anjurkan oleh TV Al-hiljrah yang baru nak masuk siaran di kelantan ketika tu... masa tu Cik Ash berumur 27 tahun masuk pertandingan ini taw.. kalau tak silap Cik Ash program yang di adakan masa tu dekat Istana Air mata di kelantan.. Istana tu memang dah lama tak dibuka untuk bagi rakyat masuk... 

ralik mewarna
 
Cik Ash dapat taw nenek Cik Ash dia bagitaw selama dia hidup di kelantan ni pertama kali dia dapat jejak istana ni.. tengok lama tu...nenek ekin masa tu umur 70an lagi belum sakit lagi... Istana tu di buka dan ada program bersempena tarikh lahir sultan kelantan ketika itu... 

Suka sangat dapat masuk istana kelantan bersama dengan ma,adik Cik Ash, pak saudara, mak saudara, sepupu-sepupu kunjungan pertama Cik Ash... kunjungan ke istana kali kedua bersama dengan abang sulung Cik Ash dan family dia, ma,nenek , kunjungan kali kedua Cik Ash tak ada bergambar pun hahahahaha segan nak bergambar la.. 


14 comments:

  1. Hehheee...pertandingan mewarna kategori dewasa ke?
    Sebab Mrs. A biasa hantar anak je ;-)

    ReplyDelete
  2. 27 thn masuk pertandingan mewarna.. eh! ada ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha lama dah masa tu tahun berapa tak ingat kebetulan nak memeriahkan program kan.. Kanak2 mewarna lepas tu dewasa la pulak

      Delete
  3. wahhhh pttlah tangan ekin berseni
    tgk watermark pun dah tau hehe

    ReplyDelete
  4. Wah...kelas ekin...
    Kalau ekin suka mewarna boleh beli buku coloring for adults tu...
    Best..boleh release stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia ekin duk follow games dalam hp ni dulu hihihi

      Delete
  5. Tahniahlah ye Ekin...
    Betul tu peluang yg ada kena grab. Bukan senang nak masuk istanakan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. hahahahaha lama dah benda ni

      Delete
  6. tahniah...x sangka ada pertandingan mewarna dewasa

    ReplyDelete