-->

Sunday, August 14, 2016

author photo
Sape Terer merupakan 'game show' terbaharu yang mempertemukan artis otai dan artis baharu bersaing merebut gelaran juara setiap episod. Dihoskan oleh Syuk SYJ.
















your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete August 15, 2016 at 5:03 AM

rancangan gapooo ni.. maklumla xdok tv tapi ni boleh tengok online kan.. tenet sempot..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 15, 2016 at 1:43 PM

interesting ni.
aida lom pernah tgk tapi ada tgk iklan nyer.
syuk is fun!!!
baru tgk citer zack kapcai kat first. syuk is fun :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2016 at 10:18 AM

Best gak tengok hihihihihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 16, 2016 at 11:49 AM

belum sempat tgk lagi program ni..haritu bukak dah abis dah.. sabar je la..hehehe

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 16, 2016 at 2:29 PM

Ala.. X le nak tgk.. Xde astro..

Reply
avatar
kimchaa delete August 17, 2016 at 12:30 PM

best ke ? saya game show malaysia tak minat sangat .. heheee

Reply
avatar
Cik Ash delete August 17, 2016 at 5:44 PM

Kak ekin tak tengok hahahahaha tak ingat sokmo

Reply
avatar
Cik Ash delete August 17, 2016 at 5:46 PM

Best tapi xleh lawan yg korea or mat salleh la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post