Thursday, September 29, 2016

Baju Kurung Najwa Sweet Muslimah

Baju Kurung Najwa Sweet Muslimah | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar untuk hari diharapkan semuanya dalam keadaan sihat walafiat ya.. 

Siapa yang berminat ingin mendapatkan koleksi baju kurung najwa ini boleh berkunjung ke Sweet Muslimah. Baju Kurung Najwa ini sangat selesa, mempunyai potongan baju yang sangat longgar dan menyembunyikan bentuk pinggul dan tidak melekat di badan semasa memakainya. 

Lagi menarik mengenai Baju Kurung Najwa Sweet Muslimah ini ianya direkakan dengan lengan yang berbutang, memudahkan untuk berwudhu dan lebih praktikal dan leher yang juga berbutang panjang sangat selsa untuk ibu yang menyusu. Juga didatangi dengan skirth payung yang memang cun habis, sangat sesuai digunakan ke pejabat dan kenduri kendara. 

Mengapa anda perlu memiliki koleksi baju kurng najwa daripada Sweet Muslimah ini :- 

  • Material Premium Grade Lycra (Bukan yg murah) 
  • Lembut dan Sejuk, tak perlu gosok. 
  • Lengan berbutang (Wudhu Friendly) 
  • Leher berbutang (Nursing Friendly) 
  • Top Loose Cut. (Tidak nampak bentuk punggung)
  • Skirt Loose Mermaid (Kembang Payung) 
  • Getah Skirt yang mantap. ( Tidak akan bergulung/terpusing) 
  • Top & Skirt satu set.
  • Sangat-sangat selesa dan sedap dipakai.
  • 100 % Jaminan kepuasan
Terdapat testimoni daripada klien yang telah berpuashati dengan koleksi kurung najwa... kebanyakannya menyukai tak perlu gosok. Kerana kekangan masa untuk mengosok baju memang mengambil masa yang lama. Jadi kurung najwa adalah terbaik untuk menyelesaikan masalah ini. Anda bila lagi nak membeli kurung najwa ni... tak rugi untuk mendapatkan sepasang. Jom anda semua suka shopping baju online boleh terus dapatkan di website Sweet Muslimah , Banyak koleksi yang di jual di sana. 

6 comments:

  1. Lawa kurung nie..
    Ekin.. Sha tag ekin di sini.. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/09/october-bloglist-segment-by-fatinamdzfr.html

    ReplyDelete
  2. Rasa macam tak sesuai je kalau org gemuk mcm hakak pakai ni Ash

    ReplyDelete
  3. Assalam..thnks ya sudi singgah blog sy, done follow.kita kasi free je sapa yg nak perca kain tpi mslhnya postage tu plak yg mhl.klau dkt blh juga kita suru dtg ambik hhehe

    ReplyDelete
  4. semua colour sgt sweet..nanti nk terjah link tu

    ReplyDelete