Friday, September 2, 2016

author photo
 

Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos 2016  | Assalamualaikum,  Hai korang semua..seperti biasa  la ya ,ekin ada nak share berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos2016 ni...entri yang menduduki cerita  teratas untuk bulan Julai    ini ialah Drama Cik Bunga Dan Encik Sombong ni mesti kena tempias amar dan amyra nak kahwin bulan 11 tu ramai view sebanyak 1726 views, dan entri yang seperti biasa kedudukan ratus2 saja... 

This post have 14 komentar

avatar
sitirohaida delete September 2, 2016 at 8:48 AM

banyak betul yang dicarinya tu..

Reply
avatar
Murni Alysa delete September 2, 2016 at 1:24 PM

wah entry drama on9 memang dicari2..sbb tak semua boleh tgk live kat tv

Reply
avatar
SIQAHIQA delete September 4, 2016 at 1:54 PM

Bab tonton online tu berguna. Sebab tak sempat sekarang nak tengok kat tv.

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 7, 2016 at 4:23 PM

kira banyak orang cari pasal tips petua berkaitan baby hihihi

Reply
avatar
el delete September 10, 2016 at 9:26 AM

pasni k.el copypaste entri drama2 boleh x ekin
nak tempias gak popular tu hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:19 PM

cari drama online banyak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:19 PM

ha ah betul tu kak murni.. ekin sambil2 nak mudah ekin tengok online tu yng kongsi sekali hahahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:20 PM

siqah betul tu memang kadang2 tak sempat nak tengok kat tv kita boleh tengok tonton kan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:21 PM

lepas ni kak ekin ada anak duk bercerita pasal baby la pulak hahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:22 PM

hahahahaha kak el... boleh jah kak el i nak tempias cantik2 gak

Reply
avatar
Sha Mohamed delete September 26, 2016 at 10:31 AM

Kalau nak cari drama online, terjah blog ekin je..
Mesti ada.. Ohsem bangat nie..

Reply
avatar
Cik Ash delete October 1, 2016 at 11:00 AM

hahhahahah ratu drama online kan mesti banyak drama

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post