Friday, September 23, 2016

author photo

Hadiah Untuk 2 Blogger Bertuah | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar untuk hari ini.. ekin harap semuanya sihat walafiat ya..

Aritu ekin pernah update dekat facebook nak bagi header free dekat blogger yang bertuah so alhamdulilah dah tertunai niat ekin nak bagi dekat 2 blogger ini... Memang dengan hati yang ikhlas nak bagi walaupun besday kedua-dua blogger lambat lagi dan lepas... kita nak tolong family blogger Projek Blogger Utara nak bagi blog kedua-dua nampak menyerlah dengan Header baru hihihihi..  so sesiapa yang belum mengenali kedua-dua blogger ini boleh la pergi terjah ke blog mereka klik saja banner header dekat bawah ini








Sesiapa yang ingin tempah header blog, watermark, design kad kahwin, dan lain-lain boleh  pm di mesej email ash.rie8506@gmail.com






This post have 18 komentar

avatar
Busyra Takiyudin delete September 23, 2016 at 10:11 AM

wah menarik.. busyra pun blogger utara jgak. macam mana nak masuk dlm family BU ni.. hehe

Reply
avatar
el delete September 23, 2016 at 11:49 AM

thank you ekin
kalau ekin x tulun kan
buruklah blog header k.el huhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete September 23, 2016 at 12:43 PM

busyra cari dekat facebook Projek Blogger Utara kalau ada apa-apa event boleh join... like facebook projek blogger utara ya...

Reply
avatar
Farhana Jafri delete September 23, 2016 at 1:01 PM

bertuahnya dapat header free. Lepasni kena alert lah mana tahu dapat free jugak. hihi

Reply
avatar
izzeyda delete September 23, 2016 at 2:43 PM

ohh patut laa header El bertukar, rupanya dapat hadiah daripad Ekin.. tahniah El dan Zaf..

Reply
avatar
Murni Alysa delete September 24, 2016 at 8:52 AM

wah tahniah kat El & Zaf..simple but cantik..hehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete September 24, 2016 at 1:13 PM

Hahahaha kena alert la kut2 ada GA ke

Reply
avatar
Sha Mohamed delete September 26, 2016 at 10:14 AM

Tahniah pada penerima.. Nice header..

Reply
avatar
Jari Manis delete September 30, 2016 at 10:55 PM

pandai ekin buat header..utk sis JM x dop

Reply
avatar
Cik Ash delete October 1, 2016 at 11:02 AM

hahahhaha ekin baru2 belajar sis JM... :)

Reply
avatar
Cik Ash delete October 1, 2016 at 11:02 AM

ha ah firah dapat hihihihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post