Saturday, September 3, 2016

author photo
Keywords Blog Cik Ash #22  Assalamualaikum... Hai korang semua.. ni ekin nak share keyowords untuk bulan Ogos aritu tengok gambar dekat atas tu... cerita Drama Cik Bunga Dan Encik Sombong ramai yang cari ni mesti kena tempias mereka berdua nak kahwin kut.. hihihihihi.... di ikuti drama maid, drama salju sakinah, superspontan  superstar  dan thai food kulim 




Manakala di carian keyowrd nuffnang masih sama dengan carian dekat atas gak ... 


This post have 17 komentar

avatar
Farhana Jafri delete September 3, 2016 at 1:44 PM

sembang pasal drama dapat banyak traffic. hahaha

Reply
avatar
Hasif delete September 3, 2016 at 2:44 PM

Drama maid tu mmg bez juga tu..

Reply
avatar
Jida delete September 3, 2016 at 3:26 PM

Tahniah..dapat trafik yg banyak..

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2016 at 8:21 PM

skrg sis JM tgh layan si kolot suami ku..best gak..lawak!

Reply
avatar
SIQAHIQA delete September 4, 2016 at 1:53 PM

Wahhh ~ Congrats cikash 😊

Reply
avatar
Alia Farhan delete September 5, 2016 at 3:00 PM

Cik bunga tu best..
Kuat berangan...
Lani best tgk si kolot suamiku tu pulak

Reply
avatar
el delete September 10, 2016 at 9:26 AM

terbaiklahhh mcm gak keyword lepas kat blog ekin
tahniahh

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:51 PM

tu la.. jodoh dilokasi dalam drama ni

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:52 PM

ha ah betul tu kalau tulis pasal drama banyk sangat traffic

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:52 PM

Maid ekin tak berapa layan hihihihi tengok la gak dah astro ulang

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:53 PM

cerita tu memang lawak... hahahahha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 10, 2016 at 1:55 PM

ha ah si kolot suamiku memang best

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post