-->

Saturday, October 1, 2016

author photo
Hasil carian imej untuk Hello Oktober
Hello Oktober 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan Oktober  2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan Oktoberr kan...bulan Oktober ni ada sesiapa yang sambut besday tak..

 Sepanjang september aritu aktiviti menulis berjalan seperti biasa ada gak kemalasan pada disaat akhir nak bulan september gitu mood malas menulis blog dah tak ada hihihihi...rasa traffic bulan ni kurang menyerlah sikit sebab ekin pun jarang share blog hihihihi...


Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang September 2016 banyak gak tu entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...




your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
zarul farhana delete October 1, 2016 at 11:04 AM

dh bulan 10 pas2 11 dan 12 pas2 masuk tahun baru pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete October 2, 2016 at 1:36 PM

kan sekejap saja masuk bulan baru kan

Reply
avatar
Jari Manis delete October 2, 2016 at 8:34 PM

byk tau entri blog Ekin..so PV tggi..ce tgk blog sis JM..entri sendu jek huhhu

Reply
avatar
Jari Manis delete October 2, 2016 at 8:35 PM

jap je dah masuk okt..pastu thn 2017

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete October 4, 2016 at 7:26 PM

Oktober... Nice to me... he he he...

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2016 at 12:47 PM

PV xtinggi macam sis JM la.. Ekin dlm 500 saja

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2016 at 12:47 PM

Tu la kan tak lama dah kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post