-->

Tuesday, October 18, 2016

author photo
Install Kodi Dalam Android Box  HyppTv | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.


Install Kodi Dalam Android Box  HyppTv 

Sekarang mudah dah nak tengok filem english, filem melayu, drama melayu bila ada android box Hypptv ni.. aritu orang TM call suami ekin untuk upgrade pakej internet ke 8mbps dan akan android box hypptv tu.. sebelum ni pakai yang 4mbps jah.. suami setuju untuk upgrade dengan tambahan RM10.00 je daripada pakej asalnya sebelum , dulu masa suami Cik Ash guna 4mbps tu harga RM130.00 je, sekarang harga untuk pakej 8mbps ada tambahan RM10.00 je kalau dicaj di GST mesti la harga RM140 lebih gitu la.. pakej ni hanya untuk pelanggan lama  Streamyx dengan tawaran dari TM.. Kalau tak silap Cik Ash bagi pelanggan baru pakej 8mbps untuk Unifi ni RM180 la...manakala yang 4mbps pulak RM140..

Bila dapat android box mesti la terfikir macam ner nak tengok filem english, melayu dengan mudah kan.. so dekat bawah ini Cik Ash akan ajar dengan korang semua cara nak install app KODI dalam android box tu ya..


Macam Mana Nak Install Kodi?
Ada banyak cara untuk install Kodi dalam android box ni. Kalau korang tidak pandai untuk install sendiri korang boleh rujuk dekat link yang Cik Ash kongsi untuk sebarang pertanyaan ya.  Untuk makluman kepada korang Cik Ash ada dapat cara terbaru nak masukkan ke dalam add ons cerita  boleh tengok cara terbaru boleh rujuk dekat website SINI

Ok la korang semoga entri ni memberikan pengkongsian yang bagus untuk korang, selamat membaca jumpa lagi nanti.
your advertise here

This post have 17 komentar

avatar
Nina Mads delete October 18, 2016 at 8:39 AM

wahhh bestnya kak kin layan tv smbil blogging.. kt umh dh lama ptong TM hehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete October 18, 2016 at 1:56 PM

hahahahahha layan tv blogging jadi malas dah la

Reply
avatar
Ardilla Noorezan delete October 19, 2016 at 5:07 PM

baru tahu kewujudan kodi ni hehe thank you kak ekin!

Reply
avatar
Bro Framestone delete October 26, 2016 at 8:21 AM

Perghhhh....

Bro masih lagi bersama Astro....

Reply
avatar
Cik Ash delete October 26, 2016 at 10:21 AM

kalau pelangggan baru unifi la

Reply
avatar
Cik Ash delete October 26, 2016 at 10:21 AM

hihihihihi ha ah best.. cerita lama2 boleh layan

Reply
avatar
Cik Ash delete October 26, 2016 at 10:22 AM

ekin astro ada lagi dalam proses nak potong dah

Reply
avatar
Jari Manis delete November 2, 2016 at 12:01 AM

Kalau seharian kat umah mmg berbaloi pasang hypptv ni kan ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete December 28, 2016 at 7:31 PM

kak ekin pun baru taw gak... hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 28, 2016 at 7:32 PM

ha ah betul tu sis JM.. ekin anak2 mai dumah dia org pulun layan cerita dia org

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post