Friday, October 21, 2016

author photo
Nasi Ala Kak Wook Di Kulim | Siapa dekat sini orang Kelantan yang menetap di Kulim Kedah, Cik Ash ada nak bagitahu kepada korang semua  dekat Kulim ni ada kedai yang menjual Nasi Ala Kak Wook ya. So kalau yang teringin nak makan boleh pergi ke sana hihihi.


Seperti biasa la Cik Ash ni surirumah sepenuh masa sambil buat kerja rumah buka blog untuk taip entri hihihihihi..  Ada saja cerita yang Cik Ash ingin kongsikan dengan korang. Entri yang lama baru nak publish aduhaiiiii...

Ok berbalik pada apa yang  Cik Ash  nak bagitaw ni dekat Kulim ni dah ada Nasi Ala Kak Wook Yang pemes dekat kelantan Nasi Kak Wook tu..  Nasi kak Wook ni febret Cik Ash  sangat dah lama teringin  nak makan nasi ni nak balik Kelantan  lambat bila dah taw ada tempat seakan nasi kak wook suka sangat dapat menghilangkan kempunan nak makan nasi kak wook.

So yang mana orang berasal dari Kelantan kalau teringin nak makan nasi kak wook or nasi kerabu boleh berkunjung ke kedai yang Cik Ash cakap ni taw..


Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai tempat makan nasi ala kak wook di kulim kedah ni..

This post have 14 komentar

avatar
Ardilla Noorezan delete October 21, 2016 at 6:00 PM

Hari ahad biasa ibu saya beli nasi berlauk orang Kelantan jual hehe tapi yang kak wook ni tak pernah try lagi lah

Reply
avatar
Noor Maizan delete October 23, 2016 at 1:54 AM

Wah,menarik ni,nanti nak pi cari lah, thank you habaq :D

Reply
avatar
Cik Ash delete October 26, 2016 at 10:13 AM

nasi berlauk orang kelantan sedap.. tambah ikan tongkol gulai kuning marbless.. hahahhaha

Reply
avatar
Sha Mohamed delete November 1, 2016 at 12:16 PM

Sedapnya.. Sha suka nasi kak wok nie..
sekarang merata-rata org jual..
Bukan hanya di Kelantan je..
Best..

Reply
avatar
Jari Manis delete November 1, 2016 at 11:54 PM

Best aa jadi surirumah sepebnuh masa sbb tu pandai masak 👍

Reply
avatar
Cik Ash delete November 2, 2016 at 2:30 PM

ha ah sekarang merata2 kalau yg asli punya kelantan ada hihihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete November 2, 2016 at 2:31 PM

xbest hahahaha,,, teringin keje macam dulu2

Reply
avatar
Cheq hanie delete November 10, 2016 at 11:50 AM

mmm nasi kak wook ni memang terbaik...simple dan sedap ,,,

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post