TICKER

Friday, October 21, 2016

Nasi Berlauk Ala Kak Wook Di Kulim

Nasi Ala Kak Wook Di Kulim | Siapa dekat sini orang Kelantan yang menetap di Kulim Kedah, Cik Ash ada nak bagitahu kepada korang semua  dekat Kulim ni ada kedai yang menjual Nasi Ala Kak Wook ya. So kalau yang teringin nak makan boleh pergi ke sana hihihi.


Seperti biasa la Cik Ash ni surirumah sepenuh masa sambil buat kerja rumah buka blog untuk taip entri hihihihihi..  Ada saja cerita yang Cik Ash ingin kongsikan dengan korang. Entri yang lama baru nak publish aduhaiiiii...
Ok berbalik pada apa yang  Cik Ash  nak bagitaw ni dekat Kulim ni dah ada Nasi Ala Kak Wook Yang pemes dekat kelantan Nasi Kak Wook tu..  Nasi kak Wook ni febret Cik Ash  sangat dah lama teringin  nak makan nasi ni nak balik Kelantan  lambat bila dah taw ada tempat seakan nasi kak wook suka sangat dapat menghilangkan kempunan nak makan nasi kak wook.

So yang mana orang berasal dari Kelantan kalau teringin nak makan nasi kak wook or nasi kerabu boleh berkunjung ke kedai yang Cik Ash cakap ni taw..



Ok la korang semua itu jer Cik Ash nak kongsikan dengan korang semua mengenai tempat makan nasi ala kak wook di kulim kedah ni..

14 comments:

  1. Hari ahad biasa ibu saya beli nasi berlauk orang Kelantan jual hehe tapi yang kak wook ni tak pernah try lagi lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi berlauk orang kelantan sedap.. tambah ikan tongkol gulai kuning marbless.. hahahhaha

      Delete
  2. Wah,menarik ni,nanti nak pi cari lah, thank you habaq :D

    ReplyDelete
  3. Sedapnya.. Sha suka nasi kak wok nie..
    sekarang merata-rata org jual..
    Bukan hanya di Kelantan je..
    Best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah sekarang merata2 kalau yg asli punya kelantan ada hihihihihi

      Delete
  4. Best aa jadi surirumah sepebnuh masa sbb tu pandai masak 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbest hahahaha,,, teringin keje macam dulu2

      Delete
  5. mmm nasi kak wook ni memang terbaik...simple dan sedap ,,,

    ReplyDelete