Monday, October 3, 2016

author photo
Webiste Untuk Buat Logo Tulisan Cantik | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar sihat ke, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.

Hari ini Cik Ash ada nak share dengan korang untuk buat tulisan yang Cik Ash selalu guna untuk buat header dan lain-lain.. kalau anda sukakan dengan pelbagai tulisan boleh la usha website yang cik ash nak kongsikan dekat bawah ini :-


1. Cooltext 

2. Online Logo Maker



3. Logaster


4. FlamingText

 


5. Logo Garden




Ok itu saja yang Cik Ash usha-usha webiste bagi Cik Ash rasa senang nak edit buat tulisan lawa-lawa untuk blog dan pelbagai.. janji korang kreatif la ya.. 


This post have 20 komentar

avatar
Sheila Adziz delete October 3, 2016 at 10:20 AM

thanks for the info cik ash... blh la terjah... :)

Reply
avatar
Ain Athirah delete October 3, 2016 at 1:05 PM

Membantu sgt kak ekin ! Mmg tgh cari pun love you lah kak

Reply
avatar
SalbiahM delete October 4, 2016 at 10:21 AM

wah..thanks share! boleh design watermark pas ni

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete October 4, 2016 at 7:25 PM

SS tak reti guna application gini... Ajor leh? Ha Ha Ha...

Reply
avatar
Sha Mohamed delete October 6, 2016 at 9:50 AM

Menarik.. bolehlah nak usha2 nanti..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete October 6, 2016 at 5:51 PM

waaaaaaaa...
thanx kongsi ekin
patuitla logo ekin santek2
nanti nak try la

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2016 at 12:41 PM

Ye ke SS tak reti senang sangat tu

Reply
avatar
Unknown delete February 8, 2018 at 5:19 PM

Terima kasih cik asy. lepas n I boleh terai

Reply
avatar
Azhafizah MN delete September 12, 2018 at 4:57 PM

Bagus ada website buat macam ni. Tak perlu nak install software dalam laptop kalau nak guna.

Reply
avatar
Nurzarini Ismail delete September 12, 2018 at 7:36 PM

Wah, bagus ni Cik Ash! Saya menang contest dapat free design logo tapi diorang tak update pape pun dengan saya. Nampak gaya kena design sendiri la camni..tepat waktu jumpa entry Cik Ash ni..

Reply
avatar
ummizarra delete September 14, 2018 at 4:42 PM

Tq Cik Ash sebab sharing hat berguna ni. Nak try jugak gegodek nantilah. Heheheh

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post