TICKER

Monday, October 3, 2016

Webiste Untuk Buat Logo Tulisan Cantik

Webiste Untuk Buat Logo Tulisan Cantik | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar sihat ke, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.

Hari ini Cik Ash ada nak share dengan korang untuk buat tulisan yang Cik Ash selalu guna untuk buat header dan lain-lain.. kalau anda sukakan dengan pelbagai tulisan boleh la usha website yang cik ash nak kongsikan dekat bawah ini :-


1. Cooltext 

2. Online Logo Maker



3. Logaster


4. FlamingText

 


5. Logo Garden




8.  Designevo


Ok itu saja yang Cik Ash usha-usha webiste bagi Cik Ash rasa senang nak edit buat tulisan lawa-lawa untuk blog dan pelbagai.. janji korang kreatif la ya.. 


20 comments:

  1. thanks for the info cik ash... blh la terjah... :)

    ReplyDelete
  2. Membantu sgt kak ekin ! Mmg tgh cari pun love you lah kak

    ReplyDelete
  3. wah..thanks share! boleh design watermark pas ni

    ReplyDelete
  4. SS tak reti guna application gini... Ajor leh? Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  5. Menarik.. bolehlah nak usha2 nanti..

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaa...
    thanx kongsi ekin
    patuitla logo ekin santek2
    nanti nak try la

    ReplyDelete
  7. Bagus ada website buat macam ni. Tak perlu nak install software dalam laptop kalau nak guna.

    ReplyDelete
  8. Wah, bagus ni Cik Ash! Saya menang contest dapat free design logo tapi diorang tak update pape pun dengan saya. Nampak gaya kena design sendiri la camni..tepat waktu jumpa entry Cik Ash ni..

    ReplyDelete
  9. Tq Cik Ash sebab sharing hat berguna ni. Nak try jugak gegodek nantilah. Heheheh

    ReplyDelete