Wednesday, November 2, 2016

author photo
Catatan Popular Sepanjang Bulan Oktober 2016  | Assalamualaikum,  Hai korang semua..seperti biasa  la ya ,Cik Ash ada nak share berkenaan dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Oktober 2016 ni...entri yang menduduki cerita  teratas untuk bulan September    ini ialah Senarai Lagu Drama Patahnya Sebelah Sayap sebanyak 3617 views, entri yang lain seperti biasa angka ratus-ratus saja jer..

This post have 12 komentar

avatar
el delete November 2, 2016 at 9:32 AM

drama, resepi, giveaway ni yang ni mmg org search kan

Reply
avatar
Hoho delete November 2, 2016 at 3:56 PM

Banyak ya pageview ttg drama..

Reply
avatar
Murni Alysa delete November 4, 2016 at 2:39 PM

Ramai yang suka tengok drama rupanya

Reply
avatar
Cik Ash delete November 8, 2016 at 1:21 PM

Ramai minat drama hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete November 8, 2016 at 1:22 PM

Takadanya baik kak biasa jah tu

Reply
avatar
Cik Ash delete November 8, 2016 at 1:22 PM

Ha ah drama tu best tu yg ramai cari kan kan

Reply
avatar
Sha Mohamed delete November 14, 2016 at 2:36 PM

Eh.. Ada serunding ayam.. nak terjah la..

Reply
avatar
Jari Manis delete November 23, 2016 at 11:00 AM

Blog share resipi hits paling tggi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post