-->

Tuesday, November 1, 2016

author photo
Hello November 2016 | Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulan November 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan November kan...dah tak lama nak berakhir bulan 2016...

 Sepanjang bulan  Oktober aritu aktiviti menulis berjalan seperti biasa ada gak kemalasan pada disaat akhir nak bulan masuk bulan november gitu mood malas menulis blog dah tak ada hihihihi...rasa traffic bulan ni kurang menyerlah sikit sebab ekin pun jarang share blog hihihihi...siap tutup blog sementara aritu..

Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang Oktober 2016 banyak gak tu entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...biasa la ekin ratu giveaway dan drama hahahahaha




your advertise here

This post have 20 komentar

avatar
el delete November 1, 2016 at 10:27 AM

salam november..haii x lama dah nak 2017 kan

Reply
avatar
dalila delete November 1, 2016 at 11:30 AM

singgah pg cni..
hai ekin..keep on blogging ok..sy ni aritu xaktif kejap..mmg payah nk carik reader blk..sadisss

Reply
avatar
Jari Manis delete November 1, 2016 at 11:25 PM

Sepanjang oktober ke november 😜

Reply
avatar
Jari Manis delete November 1, 2016 at 11:25 PM

Dah lama sis JM x muncul sini

Reply
avatar
Cik Ash delete November 2, 2016 at 2:07 PM

ha ah kan sekejap jah rasa umur nak meningkat

Reply
avatar
Cik Ash delete November 2, 2016 at 2:08 PM

hai dalila.... tq singgah sini...

Reply
avatar
Cik Ash delete November 2, 2016 at 2:08 PM

hahahhahaha silap taip la sis JM

Reply
avatar
Cik Ash delete November 2, 2016 at 2:09 PM

banyak entri merapu hahahahha

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete November 2, 2016 at 10:00 PM

Samalah! Kesibukan melanda durian belanda... he he he

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete November 2, 2016 at 10:01 PM

SS x mampu banyak entri... huh! Lap peluh tengok enri ekin!

Reply
avatar
Murni Alysa delete November 4, 2016 at 2:40 PM

Banyaknyer entry cik ash setiap bulan

Reply
avatar
Cik Ash delete November 8, 2016 at 1:24 PM

Entri ekin entri merapu SS

Reply
avatar
Cik Ash delete November 8, 2016 at 1:24 PM

Banyak entri merapu hahahahaha

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post