Tuesday, November 8, 2016

author photo


Keywords Blog Cik Ash #24 |  Assalamualaikum... Hai korang semua.. ni ekin nak share keyowords untuk bulan Oktober aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang sedang cari Drama Patahnya Sebelah Sayap Paling Win dalam carian dekat blog ekin ni, diikuti dengan 7 hari mencintaiku , kena tempias drama Patahnya Sebelah Sayap.
                              
                                

Manakala di nuffnang pulak carian di blog ekin kebanyakan drama dan yang paling ekin suka nama Projek Blogger Utara  telah dikenali alhamdulilah.. biarpun diri ini tak banyak menghadirikan diri untuk join review Family PBU.. ekin hanya mampu support dari jauh saja.... 

This post have 6 komentar

avatar
Cik Ash delete November 8, 2016 at 1:18 PM

Tu la drama banyak yg cari

Reply
avatar
el delete November 8, 2016 at 3:24 PM

byknya sayap yang patah hahaha gud effort ni

Reply
avatar
Edda delete November 8, 2016 at 9:55 PM

drama best, ramai yang cari kan. =)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete November 14, 2016 at 2:18 PM

Banyak tentang drama dan ost nie Cik ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post