TICKER

Wednesday, November 30, 2016

Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads

Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar untuk hari ini... Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya... 


Baru-baru Cik Ash ada shopping barang kat lazada memang dah lama cik ash nak benda ni.. bila tengok ada jualan murah Cik Ash pun suruh suami beli satu hihihihihi... suka sangat apabila dapat Spin Mop Magic Idaman ni hahahahaha.. 

Spin Mop Magic sangat memudahkan kerja megelap lantai dengan mudah sangat.. tak sakit dah tangan untuk perah kain mop tu... selalu guna yang style lama nak bagi kering air kemain perah mop tu kan.. 

Dekat lazada sekarang ada jualan murah-murah sedang berlangsung so kalau nak dapatkan Spin Mop Magic ni boleh shopping lazada ya.



14 comments:

  1. Tak payah susah susah nak perah mop macam dulu lagi 😍 senangnya jimat masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tak yah nak perah mop senang sangat

      Delete
  2. mak aii, murahnya, saya belikan untuk mak kat go shop ke wow shop harga rm149 kot huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah tengok kat go shop mungkin hak dia molek lagi kut

      Delete
  3. Kak farah dh pernah beli ekin sblm nie..guna sampai lunyaii dah.mih..mih..mih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taw2 kak farah pernah shopping hihihihi

      Delete
  4. wahhh! harga pon boleh tahan tu kak..

    ReplyDelete
  5. Dh ada beli n guna.
    Memang nudah dan berbaloi

    ReplyDelete
  6. Pergh!! Murah ye..
    Memang memudahkan kerja mengemop la lepas nie..

    ReplyDelete