Wednesday, November 30, 2016

author photo
Spin Mop Magic Mop + Cleaner Bucket + 2 Mop Heads | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar untuk hari ini... Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya... 


Baru-baru Cik Ash ada shopping barang kat lazada memang dah lama Cik Ash nak benda ni.. bila tengok ada jualan murah Cik Ash pun suruh suami beli satu hihihihihi... suka sangat apabila dapat Spin Mop Magic Idaman ni hahahahaha.. 

Spin Mop Magic sangat memudahkan kerja megelap lantai dengan mudah sangat.. tak sakit dah tangan untuk perah kain mop tu... selalu guna yang style lama nak bagi kering air kemain perah mop tu kan.. 

Dekat lazada sekarang ada jualan murah-murah sedang berlangsung so kalau nak dapatkan Spin Mop Magic ni boleh shopping lazada ya.



This post have 14 komentar

avatar
Adam delete November 30, 2016 at 8:04 AM

Saya akan cari sampai dpt

Reply
avatar
Mazni Azmi delete November 30, 2016 at 10:12 AM

Tak payah susah susah nak perah mop macam dulu lagi 😍 senangnya jimat masa

Reply
avatar
Cr. Siti Hazreen Shahrom delete November 30, 2016 at 11:29 AM

mak aii, murahnya, saya belikan untuk mak kat go shop ke wow shop harga rm149 kot huhu

Reply
avatar
FarahFerraDotCom delete November 30, 2016 at 5:54 PM

Kak farah dh pernah beli ekin sblm nie..guna sampai lunyaii dah.mih..mih..mih..

Reply
avatar
Unknown delete November 30, 2016 at 8:54 PM

wahhh! harga pon boleh tahan tu kak..

Reply
avatar
Warisan Petani delete November 30, 2016 at 8:55 PM

Dh ada beli n guna.
Memang nudah dan berbaloi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2016 at 8:16 AM

Ha ah betul tak yah nak perah mop senang sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2016 at 8:16 AM

Pernah tengok kat go shop mungkin hak dia molek lagi kut

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2016 at 8:17 AM

Taw2 kak farah pernah shopping hihihihi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 3, 2016 at 1:17 PM

Pergh!! Murah ye..
Memang memudahkan kerja mengemop la lepas nie..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2016 at 2:16 PM

Memudahkan sangat mengemop lantai

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post