Thursday, November 17, 2016

Website Filem/Drama Korea,Taiwan,Hongkong, China


Website Filem/Drama Korea,Taiwan,Hongkong, China | Assalamualaikum, Hai korang semua ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat la ya..

Siapa kah sini peminat drama atau filem korea sekarang senang dah nak tengok cerita sebab ekin ada jumpa http://ondramanice.com/untuk tengok drama dan filem taw.. senang sangat nak tengok online ke, nak dowlaod ke semua boleh taw..

Bukan drama/filem korea sahaja yang ada kat situ ya, cerita dari jepun,
hongkong,taiwan dan china pun ada taw.. so kalau korang sangat minat drama-drama dari negara tersebut boleh jer layan dekat sana ya..

Ekin boleh dapat website sebab selalu duk layan korea dalam hyyptv tu ada bahagian drama nice ekin try search kat google rupanya ada websitenya teruja ekin nak bagi kawan-kawan ekin yang sangat minat dengan drama korea.. Peminat Running Man mesti suka ni episode udpate baru sokmo ni.. So yang ingin tengok drama korea dan lain-lain boleh terus ke   tu ya.

Dalam web ni ada bahagian-bahagian untuk tengok taw seperti drama nice, drama list, drama movie, drama show, most popular,popular show dan kita boleh request nak drama apa dekat sana.


 
     Drama Nice 
Drama List 

Drama Movie 

Drama Show 

Request Drama pun boleh ni... 


7 comments:

 1. kalau saya saya suka tengok dekat myasiantv :D

  singgah sambil klik klik nuffnang ^^

  ReplyDelete
 2. akak dh lama x lyn drama ni...dh x sempat nk lyn

  ReplyDelete
 3. Comelnya website tu.. Pink2 gitu :)

  ReplyDelete
 4. wah ! pilih je kan nak tengok apa....

  ReplyDelete
 5. rabia minat drama korea.. princess hours..minat yoon eun hye

  ReplyDelete
 6. drama nice ,watch korean drama,korean shows,dramanice.to goblin, and other all famous dramanice episodes with english subbed high quality http://www.koreandramanice.com/category/dramanice

  ReplyDelete

ash.rie8506@gmail.com