Monday, December 26, 2016

author photo
Dapat Ole-Ole Dari Blogger | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar.. ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 


Baru-baru ni ekin ada dapat hadiah daripada blogger, terkejut sangat dapat hadiah ni kebetulan pulak suami ekin tak keje aritu dia yang ambik barang ni.. dia tanya ekin barang apa pulak tu.. ekin jawab tak taw.. 

hadiah ni ekin dapat dari 2 orang blogger yang sangat baik hati bagi hadiah ni walaupun ekin jarang sangat masuk blog dia loni masih ada gak hadiah ni.. mereka berdua ni sangat baik hati banyak dah hadiah yang ekin kumpul diaorang bagi..

Ekin ingin ucapkan terima kasih kepada sis JM dan SS  kerana memberi hadiah yang datang dari jauh... barang yang ekin dapat dari mereka berdua ni ialah dua beg kain kut ekin pun tak taw apa benda... FM keychain dan cermin untuk tilik2 muka.. hihihihi.. 


This post have 25 komentar

avatar
PeRdU cINta delete December 26, 2016 at 10:13 AM

Alhamdulillah...rezeki...syukur..

Reply
avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete December 26, 2016 at 11:14 AM

bestnya dapat hadiah dari blogger. sampai dua pula tu. hehe

Reply
avatar
Farrah MF delete December 26, 2016 at 1:49 PM

Gifts diorang bagi cantik2 😊

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete December 26, 2016 at 7:46 PM

Yang purple tu bag... Yang hijau tu sarung kotak tisu... buat lap airmata... kah kah kah...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete December 26, 2016 at 7:48 PM

Jarang singgah tak pe ekin... Sebab memasing pon sibuk... Tapi kalu singgah apa yang kami kongsi itu semoga ada yang bermanfaat... ha ha ha..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete December 26, 2016 at 7:48 PM

Terima kasih sebab sudi support pondok SS yang itu... ha ha ha...

Reply
avatar
Zafirah Kama delete December 26, 2016 at 10:50 PM

Tahniah ! semakin banyak lah koleksi kan

Reply
avatar
Murni Alysa delete December 27, 2016 at 8:17 AM

tahniah cik ash..macam dapat..

Reply
avatar
Wa delete December 27, 2016 at 4:14 PM

Alhamdulillah....bestnya dapat hadiah..

Reply
avatar
Junzie delete December 27, 2016 at 10:19 PM

Wahh alhamdulillah rezeki kan =D

Reply
avatar
Cik Ash delete December 28, 2016 at 8:58 AM

hihihihi tu la best sangat memang

Reply
avatar
Cik Ash delete December 28, 2016 at 8:59 AM

betul2 tu kak farah gift dari dia org memang cantik2

Reply
avatar
Cik Ash delete December 28, 2016 at 9:00 AM

blog ss n sis JM banyak manfaat sebab g travel sokmo hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 28, 2016 at 9:00 AM

memang banyak sangat koleksinya hahahaha nanti nak ambik gambar koleksinya...

Reply
avatar
Shikin Razali delete December 28, 2016 at 11:25 AM

Tahniah Cik Ash, seronoknya dapat hadiah.. =)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete January 1, 2017 at 8:15 AM

Alhamdulillah.. tahniah Ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post