Thursday, December 1, 2016

author photo
Hello November 2016
Hasil carian imej untuk hello disember
Hello December



  Assalamualaikum...Selamat pagi semua... hari ini bermula bulan baru iaitu bulanDecember 2016.. Sekejap sahaja dah masuk bulan December kan...sebulan lagi nak masuk tahun 2017 cepat sangat... 

Sepanjang bulan  November aritu aktiviti menulis agak kurang sangat bila ada sifat kemalasan dan keadaan diri tak beberapa sihat sangat...bila sakit kepala menyerang blog tak dapat nak update.. biasa la bila angin gastrik naik kepala ni la akibatnya... aktiviti blogwalking pun ekin kurang... ni masih belum sihat lagi...

Ok la dekat bawah ini adalah hasil penulisan ekin dekat blog sepanjang November  2016 sangat kurang pada bulan-bulan lepas , tu pun entri giveaway, review dan drama banyak hahahahaha...biasa la ekin ratu giveaway dan drama hahahahaha.






This post have 16 komentar

avatar
Warisan Petani delete December 1, 2016 at 11:57 AM

salam Disember.
Kira okay tu.
Teruskan menulis.

Reply
avatar
atiehilmi.com delete December 1, 2016 at 12:07 PM

hee~ biasa la kin.. kakak pun sama.. hujung2 nih memang lemau sket.. padahal banyak jek topik kalau nak bukak.. hee~ semoga kembali istiqomah la kite ye..

Reply
avatar
Unni anje delete December 1, 2016 at 1:15 PM

MOGA CEPAT SEMBUH... WELCOME TO DECEMBER :)

Reply
avatar
el delete December 1, 2016 at 2:44 PM

sebulan lagi nak taun 2017 alamakkkk semakin tambah 1 tahunlah tok haha

Reply
avatar
FarahFerraDotCom delete December 2, 2016 at 1:02 AM

Semoga ekin cepat sembuh yer..take care tau..

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2016 at 8:01 AM

Sama la tambah 1 tahun gak

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post