-->

Saturday, December 3, 2016

author photo
Keywords Blog Cik Ash #25 |  Assalamualaikum... Hai korang semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat.


Seperti biasa la bila awal bulan ni  ekin nak share keyowords untuk bulan November 2016  aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang sedang cari Razia Sultan, Patahnya Sebelah Sayap,Lagu Patahnya Sebelah Sayap, Drama 7 Hari mencintaiku , Cik Bunga Encik Sombong, seluar munafie,roti sosej gulung, dan sample free coklat.


Manakala dekat nuffnang pulak carian di atas adalah review munafie,lagu patahnya sebelah sayap,ucapan selamat pagi di jumaat pun ada orang cari hihihihi, bank kerapu, gambar baim,drama 7 hari mencintaiku,gegar vaganza ,be careful with my heart dan parzan dastur picture.. 

Ok la itu saja yang ekin ingin kongsi dengan korang semua... jumpa lagi di lain entri... 

photo signature_4.gif

your advertise here

This post have 11 komentar

avatar
Zafirah Kama delete December 3, 2016 at 9:19 AM

wah ! semua pasal dram yang menjadi hit ni

Reply
avatar
Mazni Azmi delete December 3, 2016 at 9:36 AM

Banyak keyword trending semasa ya cik ash 😍 moga makin murah rezeki

Sebab trafik banyak



⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

Reply
avatar
el delete December 3, 2016 at 11:46 AM

smpai skrg x tgk pun razia sultan tu ekin hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2016 at 11:59 AM

tu la drama yang menjadi hit ni

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2016 at 11:59 AM

memang best kak farah mata mirza comel hahhahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete December 3, 2016 at 12:09 PM

hahahahaha ekin kadang2 jer tengok

Reply
avatar
Along Misuari delete December 3, 2016 at 12:44 PM

Keyword semasa banyak..
Hihihi..
Bagus la macam nie..
Boleh ambil wak posting nanti..

Ikhlas Dari
Along Misuari

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 10, 2016 at 7:13 AM

Razia Sultan tu memang popular..
Sha ada la tengok sikit-sikit.. memang best..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post