-->

Monday, December 5, 2016

author photo



Kumpul Point Dengan Aplikasi MANIS | Assalamualaikum, Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

Siapa kat sini suka simpan resit dalam handbang tu mesti berlambak-lambak dengan resit dan macam-macam kan.. Ekin sebelum memang dah selalu simpan resit sebab suka nak bandingkan shopping setiap bulan.. tak taw nak buat apa pun.. tapi sekarang dah ada cara untuk resit yang kita simpan tu,ekin baru dapat cara dengan menggunakan Aplikasi 'Manis' dengan mengumpul point melalui resit-resit yang korang ada tu..

Apa itu Aplikasi Manis
Aplikasi Manis ini merupakan satu program yang akan memberikan tawaran bagi mereka yang berbelanja untuk mendapatkan penjimatan yang hebat.Cara untuk mengumpul point adalah seperti di bawah

Resit yang korang bebelanja tu tak kira segala jenis resit, janji resit la kan.. hihihihihi... korang perlu scan resit tu kedalam aplikasi Manis dan bila cukup kumpul point tu korang boleh la redeem dengan points korang tuh atau pun dapatkan free voucher yang telah berdaftar dengan MANIS.

image

Sangat mudah kan..tak keluar duit pun,malah lagi menguntungkan taw. Mesti korang dah tak sabar nak install Aplikasi MANIS kan mari baca la serba sikit penerangan ekin mengenai caranya :-

1. Dowload aplikasi MANIS kat google playstore dulu di smartphone yang korang guna.

2. Kena daftar dulu taw, samaada melalui facebook ataupun no telefon korang. lepas daftar akan dapat 500 point.  

3. Pergi  shopping apa-apa barang korang boleh la start scan resit belanja pada hari tuh jugak ya.. kalau resit yang dah lepas tak boleh nak guna taw.. sebab sistem manis hanya menerima resit sehingga 72jam saja... 

4. Lepas tu bila dah cukup point korang kumpul tu bolehlah korang redeem voucher yang korang suka tu. Nampak gambar kat bawah tu boleh redeem voucher KFC,tesco,giant,pizza out , top up dan macam-macam lagi. 



Ingin taw lagi mengenai MANIS boleh korang usha dekat bawah ini :-

FB Manis :

https://www.facebook.com/getmanis/

Pinterest Manis :


Instagram Manis :


Twitter Manis :


Youtube Manis :


Website Manis :

https://www.getmanis.com 

your advertise here

This post have 8 komentar

avatar
Along Misuari delete December 5, 2016 at 8:33 AM

Gigih AM baca sampai habis..
Ingatkan resit lama2 boleh scan juga..
Xdapat la AM nak guna resit2 yang AM bina rumah tempoh hari..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

Reply
avatar
NADIA AZIZ delete December 5, 2016 at 8:46 AM

wah, menarik ni..tq 4 sharing

Reply
avatar
FarahFerraDotCom delete December 5, 2016 at 12:56 PM

macam menarik jer..ok jap nak register jugak la..heee

Reply
avatar
Unknown delete December 8, 2016 at 4:19 AM

Wah, skrin apa2 resit pon dapat point ke??

http://www.fatindays.com

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 10, 2016 at 7:11 AM

Owh.. ada eh.. macam menarik je..

Reply
avatar
Seorang Syed delete March 25, 2017 at 11:57 AM

Menarik juga ni! sebab memang selalu buang resit pun hahaha. at least dapat la redeem something kan guna resit tu. thanks berkongsi nanti nak install.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post