-->

Sunday, December 4, 2016

author photo
Shell Helix Hx7 S/S Oil 10W-40 5L Engine Oil | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar untuk hari ini Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..


Ni ada lagi produk yang Cik Ash beli di lazada iaitu Minyak Hitam untuk kereta suami..ye ke minyak hitam Cik Ash pun tak taw hahhahaha... selalu duk beli dekat tesco bila tengok ada promosi jer.. baru-baru tertengok dalam lazada ada jualan promosi murah pada harga cik ash  beli sokmo so apa lagi suami cik ash dapatkan satu Shell Helix Hx7 S/S oil 10W-40 5L Engine Oil ni..

Barang sampai dengan selamat melalui penghantaran SKY NET kulim... so sekarang masih ada promosi lagi minyak di atas so sesiapa yang ingin shopping boleh klik dekat gambar bawah ni


your advertise here

This post have 3 komentar

avatar
Unni anje delete December 5, 2016 at 7:35 AM

company unni ada jual ni..hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 5, 2016 at 8:41 PM

wahhh ya ke... nanti boleh beli dengan unni la

Reply
avatar
Sha Mohamed delete December 10, 2016 at 7:12 AM

Sale.. sale.. banyak boleh jimat time sale nie..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post