BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, December 6, 2016

Tefal Manual Chopper Memudah Kerja Di Dapur

Tefal Manual Chopper Memudah Kerja Di Dapur | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar ekin harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat.


Tefal Manual Chopper ni dah lama ekin teringin sangat nak beli alhamdulilah rezeki ekin dapat gak gift dari lazada di dalam Lazada Of Box Of Joy Sempena Online Revolution 2016 airtu. 

Tefal Manual Chopper sangat memudahkan keje ekin untuk tumbuk bawang, dan cili tanpa guna lesung batu dah.. sangat mudah tak payah guna elektrik kita main tarik-tarik dalam 5 second siap bahan-bahan kita nak guna.. macam-macam kita buat guna manual chopper ni.

So kepada yang ingin mendapatkan Manual Chopper ni boleh pergi intai-intai dekat webiste lazada sekarang sebab lazada sekarang masih lagi berlangsung jualan SALE taw.. 


3 comments: