BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, January 23, 2017

5 Barang Saya Nak Beli Di Lazada

5 Barang Saya Nak Beli Di Lazada | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar saya harap semuannya berada dalam keadaan sihat walafiat ya..

 Dah lama ekin rasa tak shopping di lazada, last shopping lazada masa hunjung tahun lepas beli lima barang gak.. Lazada ni banyak barang kita nak shopping mudah tak susah nak dapatkan dikedai , pilih jer barang yang kita suka  buat pembayaran tunggu barang sampai depan rumah..hihihihi..

Bulan ni ada Perayaan Tahun Cina kan lazada mesti ada buat jualan sempena CNY 2017  ini.. So ekin dah senaraikan list untuk shopping di lazada dalam 5 barang yang saya pilih seperti di bawah ini :-

1. I-ROVA Robot Vacuum Cleaner K6 


Teringin nak Rova Robot Vacumm Clenner ni sebab mudah tengok dia bergerak sendiri vacum kawasan dalam rumah.. 

2. Philips HD2139 Pressure Cooker Electric 6.0L (Brown)


Pressure Cooker ini pun saya nak sangat sebab mudah kerja ekin nak memasak kat dapur nanti hihihihi...

3.Bayers Belgium Waffle Maker WM-20
  
Waffle Maker saya nak juga mudah nanti kalau nak makan waffle ni boleh buat sendiri hihihihi.. nak beli dekat kedai mahal dah loni... 


4.Hanze Household Kitchen Dryer Sterilization

Dryer Kitchen ni nak juga sebab mudah lepas ni tak  yah dah tunggu kering ada alas ni siap kering dah.

5.Philips Airfryer (Digital) HD9238 White  
Airfryer ni pulak saya nak sebab boleh mengoreng tanpa minyak sekarang kena berjimat-cermat guna minyak sudah mahal hiihihihihi...

Ok la itu saja yang saya ingin dapatkan dulu.. hanya 5 barang jer dulu kalau ikut banyak jer nak beli dekat lazada ni.. semua benda ada kat lazada taw.. CNY 2017 sekarang banyak barang yang murah sangat jom shopping di CNY Red Hot Sale



10 comments: