-->

Tuesday, January 24, 2017

author photo
Pelakon The Promise Filipina | Assalamualaikum..Hai korang semua apa khabar semua,saya harap semuanya berada dalam sihat walafiat..



Sebelum ni saya ada share entri berkenaan dengan Drama The Promise Filipina tu ramai yang duk search tanya siapakah pelakon-pelakon yang terlibat dalam drama tu..Siapa peernah tengok  kisah Pangako Sayo pada tahun 2003 tak silap saya la pelakon Jericho Rosales dan Kristine Hermosa. 

Drama dipembikinan semula dan dibintangi oleh Kathryn Bernardo dan Daniell Padilla. Jom tengok biodata pelakon ini dekat bawah     


Biodata Daniel Padilla 

Nama Penuh : Daniel John Ford Padilla 
Nama Popular : Daniel Padilla 
Tempat Lahir : Manila,Filipina 
Tarikh Lahir : 26 April 1995 
Umur : 21 Tahun
Zodiak : Taurus 
Ibu Bapa : Karla Estrada, Rommel Padilla 
Adik Beradik : Ralph Mattew Padilla, RJ Padilla dan lain2
Twitter : https://twitter.com/imdanielpadilla
Instagram : https://www.instagram
.com/imdanielpadilla/
your advertise here

This post have 14 komentar

avatar
Elih Japahar delete January 24, 2017 at 10:37 AM

Baru tau...muda lagi dorang ni

Reply
avatar
E'in delete January 24, 2017 at 11:33 AM

ooo nie cite pangako sayo jugak ke?

Reply
avatar
Cik Ash delete January 24, 2017 at 12:59 PM

yup cite pangako sayo jugak

Reply
avatar
cikpinz delete January 24, 2017 at 3:56 PM

Suka Kristen Hermosa lagi hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete January 24, 2017 at 9:50 PM

sama suka kristen hermosa lagi

Reply
avatar
Murni Alysa delete January 25, 2017 at 1:07 PM

wah ada pembikinan semula cerita ni rupanya

Reply
avatar
Nina Mads delete January 30, 2017 at 10:07 AM

2 2 keturunan sepanyol.. memang lawa dr org filipina tak mix

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post