-->

Tuesday, January 10, 2017

author photo

Dapat Sample Free Liplce Sheer Color Range 

Liplce Sheer
Assalamualaikum..  Hai korang semua, apa khabar untuk hari ini... Sihat ke.. So hari ini ekin nak share dengan korang ekin ada dapat sample free iaitu sample Liplce ni... 

Dah lama ekin request sample lupa bila request terkejut tengok sampai sample.. dah cuba pakai liplce best gak bibir tak kering sangat pakai dia..duk rumah ekin pakai hihihihi... tak ada duk kering bibir kan.. 

Ekin ada cuba pakaikan dekat anak saudara dia cakap bestnya pakai una pun suka  pakai benda ni.. hahahahaha.. 

Jimat duit nak beli nanti.. yang best lagi ekin dapat voucer untuk liplce dengan harga yang tertera dekat gambar atas tu... rezeki dapat sample free alhamdulilah.. 


your advertise here

This post have 10 komentar

avatar
Junzie delete January 10, 2017 at 10:23 AM

alhamdulillah bila ada sample senang nak pilih mna ssuai dgn bibir kita kan =)

Reply
avatar
kisah si dairy delete January 10, 2017 at 11:35 AM

wah..syoknya....kita pun nak sample jugak la

Reply
avatar
Nur Fannun delete January 10, 2017 at 1:42 PM

mcm mana blh dpt sample free ni?

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2017 at 1:58 PM

ha ah betul senang tu try sample bila sesuai boleh beli... hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2017 at 1:59 PM

nanti ada sample free apa2 ekin share ya.. :)

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2017 at 1:59 PM

kak ekin baru nak cuba pakai hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete January 10, 2017 at 1:59 PM

selalu search simple free.. selalu ada jer iklan ke..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post