Thursday, January 5, 2017

author photo
Drama The Promise (Pangako Sayo) | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. 


Hari ini Cik Ash ada nak share dengan korang semua drama Filipina yang terbaru sedang main di astro Prima iaitu The Promise (Pangako Sayo) . Drama ini macam drama pangako sayo yang lama tu lebih kurang jalan ceritanya.. cuma pelakon jer yang berbeza... Antara barisan pelakon dalam drama ini ialah

Cik Ash baru terlayan drama ini episode 2.. nampak macam best gak.. sudah terlayan drama filipina pulak.. drama the promise ini main pada setiap pukul 7.00 malam di astro PRIMA selepas drama Lara Aishah tu..dan ulangan sebelah pagi jam 10 pagi..

Kalau ikut drama Pangako Sayo lama tu memang best sangat loni masih ada ulangan dekat astro BELLA loni.. episode 99 kalau tak silap ekin la.. lama dah tak tengok drama filipina ni last layan drama filipina cerita becareful in my heart kat tv3 aritu.. hihihihi...

This post have 4 komentar

avatar
Mazni Azmi delete January 5, 2017 at 9:25 AM

Drama klasik filipina ni 😃 dulu teringat selalu juga terpampar kat kaca tv

Reply
avatar
ASTraveller delete January 6, 2017 at 12:00 PM

salam hi. nk ajak awk join GA sy.. jom :D

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/01/give-away-by-astraveler-6-jan-2017-6.html

Reply
avatar
Rabiahtul adawiyah delete May 20, 2017 at 7:51 PM

best drama ni..saya suka angelo..comel dia kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post