-->

Tuesday, January 31, 2017

author photo
Kek Chocolate Cheese Lava | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam 
keadaan sihat walafiat.. 



Alhamdulilah setelah kesian lama teringin nak makan kek coklat cheese lava akhirnya ekin dapat jugak merasanya pada hari sabtu aritu kebetulan suami tak keje bodek la dia ajak p beli kek ni dekat kedai kek kat kawasan perumahan ekin duduk ni.. 

Selalu duk follow Fb Owner kek pasal kek ni.. hihihihi.. bukan saja kek yang dijual kat kedai kek macam-macam makanan lagi yang menarik sangat.. kalau yang berada di sekitar sungai kob, taman mutiara kulim boleh dapatkan di kedai kek Ayra Cake House di belakang Petronas Sungai Kob berdekatan dengan sekolah sungai kob, nak taw lebih lanjut pasal kedai ini boleh pm fb beliau ya.. hihihihi..

Rasa sangat puas hati makan kek ni.. rasa tak puas lagi nak pergi beli lagi la nanti.. memang patut di gelar kek berhantu pun.. sangat sesuai hahahhaha... 

Ok la itu saja ekin nak bagitaw dekat korang semua.. jumpa lagi nanti... 



your advertise here

This post have 12 komentar

avatar
Zafirah Kama delete January 31, 2017 at 12:38 PM

sampai sekarang tak pernah rasa kek ni

Reply
avatar
THE KEHALUSAN KELEMBUTAN delete January 31, 2017 at 10:19 PM

Assalam kak ekin sedapnya!, yana pernah buat sekali .hehhee.
lama tak singgah sini makin cantik blog akak

Reply
avatar
Cik Ash delete January 31, 2017 at 11:25 PM

Wsalam yana.. Hihihihihi tahun baru blog berwajah baru kiras hadiah besday utk blog ni Hahahahaha

Reply
avatar
el delete February 1, 2017 at 11:46 AM

xpenah beli pun
tp penah rasa org bagi..sedap kalau ada coklat n toping leleh tu

Reply
avatar
Cik Ash delete February 1, 2017 at 1:20 PM

tu la sedap sebab rasa makan aiskrim pun ada

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post