TICKER

Tuesday, January 31, 2017

Kek Chocolate Cheese Lava

Kek Chocolate Cheese Lava | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat.. 

Alhamdulilah setelah kesian lama teringin nak makan kek coklat cheese lava akhirnya ekin dapat jugak merasanya pada hari sabtu aritu kebetulan suami tak keje bodek la dia ajak p beli kek ni dekat kedai kek kat kawasan perumahan ekin duduk ni.. 

Selalu duk follow Fb Owner kek pasal kek ni.. hihihihi.. bukan saja kek yang dijual kat kedai kek macam-macam makanan lagi yang menarik sangat.. kalau yang berada di sekitar sungai kob, taman mutiara kulim boleh dapatkan di kedai kek Ayra Cake House di belakang Petronas Sungai Kob berdekatan dengan sekolah sungai kob, nak taw lebih lanjut pasal kedai ini boleh pm fb beliau ya.. hihihihi..

Rasa sangat puas hati makan kek ni.. rasa tak puas lagi nak pergi beli lagi la nanti.. memang patut di gelar kek berhantu pun.. sangat sesuai hahahhaha... 

Ok la itu saja ekin nak bagitaw dekat korang semua.. jumpa lagi nanti... 



14 comments: