Sunday, February 5, 2017

author photo
Keywords Blog Cik Ash #27 |  Assalamualaikum... Hai korang semua.. harap semua berada dalam keadaan sihat walafiat. agak lewat tulis entri untuk hari ini.. ekin sibuk jaga MIL tak berapa sihat loni.. 



Seperti biasa la bila awal bulan ni  ekin nak share keyowords untuk bulan Januari 2017  aritu tengok gambar dekat atas tu... Ada yang sedang cari Drama Filipina The Promise , resepi roti sosej gulung, hypptv kodi, stokin comel, dan resepi baru 2017.. rasa blog cik ash perlu ada resepi banyak lagi ni hihihihihi... 


Manakala dekat nuffnang pulak carian di atas adalah begitu jugak drama yang sama The Promise, Patahnya sebelah sayap, cerita satu cinta, dan tanah kubur musim ke 14. 

Ok la itu saja yang ekin ingin kongsi dengan korang semua... jumpa lagi di lain entri... 


This post have 3 komentar

avatar
Jari Manis delete February 6, 2017 at 11:32 PM

Resipi yg cik aah kongsi mudah nk masak sedap lak tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post